Raambeveiliging

kidco raamhek buiten

Raambeveiliging Schroefhek KIDCO Raamhek 66-101 MESH WINDOW GUARD Uniek in Nederland. Past op ramen tussen de 66 en 101,6cm.  Dubbele en/of enkele ramen. Voorkomt dat kinderen door het open raam vallen. RAAMBEVEILIGING: of wel: Mesh Window Guard

Raambeveiliging  Schroefhek KIDCO Raamhek 66-101 MESH WINDOW GUARD Waarom: Iedereen kent de verhalen dat een kind uit het raam van de eerste verdieping valt. Soms loopt het goed af , dan wel valt het kind zonder verwondingen dwars door een zonnescherm. Maar soms in de afloop heel triest.

We weten hoe het komt.
Kind leunt tegen het raam en plotseling gaat het raam open, omdat het raam niet (goed) vergrendeld was. Het is bijna altijd hetzelfde verhaal.
Dit systeem moet voorkomen dat uw kind uit het raam valt. En het geeft u toch de mogelijkheid om zomers het raam open te zetten.

In Amerika, onze partner KIDCO Ltd.,  is eerst op zoek gegaan naar traphekjes die je dan voor het raam kon zetten. Zag er niet uit. Net een gevangenis. Daarbij zijn traphekjes ook niet bedoeld voor ramen.  ( zelfs verboden)

De oplossing was een soort geweven gaas, dat bijzonder sterk was, en dat ( op een afstand) leek op een soort vitrage . Maar doordat het sterke GAAS in een metalen frame zit opgesloten krijg je een uitstekende beveiliging die er niet uit ziet als een gevangenis.  Maar gewoon als een kinderkamer.
Het frame heeft links en rechts sluitingen  Onder een oog met haak boven sluitingen( waardoor alleen volwassenen het kinnen weghalen)
Het openen en sluiten doe je door GELIJKTIJDIG de rechter en de linker sluiting in te drukken.