KLEMHEKJES

Klemhekjes zijn vroeger ontwikkeld als deurhekjes maar worden nu ook gebruikt voor trappen en doorgangen. Klemhekjes worden tussen twee rechte muren geplaatst. En kunnen NIET het hoekje om of scheef geklemd worden. Door het naar buiten draaien van de schroeven zit het hekje KLEM VAST tussen de muren met een drempeltje aan de onderkant van het frame om zicht vast te klemmen en de stabiliteit. Vandaar de naam: KLEMHEKJES

Voor vragen kunt u bellen naar 073-6840840 of mailen naar info@pasopshop.nl of marieke@pasopshop.nl.

"Een klemhekje zonder drempeltje is een utopie".

Bijna iedere fabrikant produceert klemhekjes, en allemaal hebben het zelfde principe van bevestiging. Door het naar buiten draaien van de schroeven krijg je druk op het hekje, en zit het hekje klemvast tussen twee muren.  Maar er zijn verschillen tussen de fabrikanten onderling. Iedere fabrikant heeft zijn eigen uitgangspunten en dus zijn eigen voordelen en nadelen.

Voor vragen kunt u bellen naar 073-6840840 of mailen naar info@pasopshop.nl of marieke@pasopshop.nl.

Gipswanden en klemhekjes is eigenlijk onmogelijk. Eigenlijk duwen alle klemhekjes de gipswandjes omver. Je zou misschien kunnen probeer een latje ertussen de zetten om de druk te verdelen. Maar ik kan hier geen garantie op geven dat het werkt.

 
kg

klemhek baby
klemhek lindam
klemhek auto close gate
babydan klemhek premiergate wit
babydan klemhek premiergate zilver
klemhek prijs
klemhek kopen

!