Jippie´s Made By Baby Dan

Jippie´s is een bekend merk in Nederland en Belgie  voor kleine kinderveiligheidsprodukten.

Wij verkochten, samen met Jippie´s, honderden traphekjes.  Maar juist omdat wij een goede communicatie met onze klanten hebben ( als je iets wilt weten , dan stuur je eenvoudig een mailtje aan info@traphekjes.nl ) kregen wij ook heel veel op- en aanmerkingen van onze klanten: "Hoe we bepaalde traphekjes nog beter konden maken."  Binnen de "Baby Dan Babyproducts. A.B." was het niet eenvoudig om deze wensen te vertalen in kant en klare produkten.  Het leken wel ambtenaren, zonder bestelnummer was niets mogelijk. Maar wie moet er dan een bestelnummer maken. 

De uiteindelijke oplossing is gekozen dat wij in de loop van 2006/2007 de traphekjes van Baby Dan gaan aanpassen aan onze wensen. We krijgen dan Baby Dan traphekjes met eigen kleine aanpassingen die de hekjes of goedkoper , dan wel net iets handiger gaan maken.  Soms zitten er aanvullingen bij die volgens ons echt noodzakelijk zijn. 

Je kunt wel herkennen dat Baby Dan een belangrijke toeleverancier is, en de EN-1930 keuringen lopen ook over Baby Dan, maar juist die fijne aanpassing die komt van ons.

 

!