Veiligheid in de slaapkamer

bedrekhout
Fold Down Bed Guard

Veiligheid in de slaapkamer

Bedhekjes - Een veilig bedrek of bedhek.

Bij de overgang van ledikantje naar "echt" bed komen ook de problemen van het uit bed vallen. De geboorte van een nieuw broertje of zusje die in het kinderledikantje gaat slapen, kan een vroegtijdige verhuizen opleveren van uw peutertje. Het kindje is waarschijnlijk nog niet toe aan het grote-mensen-bed. Om te voorkomen dat het uit bed valt, heeft JIPPIE´S een veilig bedrek of bedhek. Deze, uit gifvrij kunststof vervaadigde set, is in een handomdraai in elkaar in elkaar gezet en wordt gedeeltelijk onder het matras geschoven. Dit geeft een absoluut veilige nachtrust voor het kind en de ouders.

Dit soort hekjes geeft het kind de benodigde geborgenheid en het gevoel dat ze er niet uit kunnen vallen. Precies in de overgangsleeftijd, zo ongeveer 18 maanden, gaan de kinderen veel rollen en onrustig slapen. Dan is een bedrekje een oplossing.

Opmerking: Als je een stapelbed of hoogslaper gebruikt dan mag je deze hekjes NIET gebruiken. Bij dat soort bedden hoort het hekje dat samen met de hoogslaper is getest en door de fabrikant wordt voorgeschreven.