SafetyThings Pefect Close 2 spijlen aan 1 kant wit 89.9-97.1 cm

SafetyThings
2 bar 2 spijlen aan 1 kant
8720254185446
2 spijlen aan 1 kant
    Levertijd:1-2 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

  • Traphekje gratis verzenden!
  • Een traphekje bestel je gemakkelijk via www.traphekjes.nl.
  • Wil je meer informatie over traphekjes of advies op maat?
  • Bekijk onze blog over traphekjes of neem contact met ons op!
  • Je bent ook van harte welkom in onze loods

De perfect close PLUS is niet zomaar een KLEMHEKJE. Het is ons TOP model van de klemhekjes Het hekje is net iets breder, net iets hoger, en heeft net een iets slimmer deurtje .  Geen autoclose maar wel een slimme manier van sluiten.  Wat heb je aan een traphekje als het deurtje openstaat. Juist, dan heb je er niets aan.  Dus waren alle fabrikanten op zoek naar een klemhekje met de mogelijkheid van AUTO CLOSE.  (Wat is Autoclose: Je loopt door het hekje, laat het deurtje los en het hekje sluit achter je vanzelf.)  Nou, echt autoclose is door alle eisen en beperkingen van EN1930-2011 niet echt mogelijk.  Maar we hebben er wel iets op gevonden. Nadat je door het deurtje bent gelopen moet je met de hand het deurtje een duwtje geven richting de sluiting. En.."KLIK” de perfectclose PLUS  valt op slot.  Dan voldoet dit hekje aan de eisen als een handmatige sluiting. ( eisen van EN1930:2011) 
De PerfectClose PLUS is nu het beste klemhekje in de BabyDan range, en met safetyThings.nl hebben we het door een paar simpele toevoeging nog beter en slimmer gemaakt.
opt2 – 3spijl Het Instellen van de juiste lengte met behulp van de spijlen.  (2x 129 + 2x192mm profiel) Montage Zonder spijlen   Van 77.3cm   Tot 83.5cm  Met de 4 grijze buisjes Montage  met 1 spijl  Van 84,0cm   Tot 90,3cm   Met 2 grijze busjes (en alleen het korte profiel  Montage met 2 spijlen   Van  90,3cm   Tot 97,1cm   Met 2 grijze buisjes ( en het lange profiel aan een kant)  Montage met 3 spijlen   Van 97.1cm   Tot 103.6cm    129mm profiel aan een kant  192mm aan de andere kant
Nog even alle voordelen op een rijtje:  + De PerfectClose is een klemhekje en kan zonder boren of schroeven tussen twee muren worden geklemd. + Met de losverkrijgbare Y-spindels kan het hekje ook aan de spijlen van een ballustrade. + De PerfectClose kan naar twee kanten met een hand worden geopend.
+ Sluiting is een duim-slotje dat boven op het hekje gemonteerd is 
+ Duimsluiting is ideaal voor links/rechts handige ouders 
+ open doen  gaat in twee logische bewegingen ( geen extra knopje) 
+ Sluiten gaat in een DUWTJE 
+ Alle spijlen en afstanden zijn absoluut veilig. 
+ De Lak is ook veilig.
+ Aan de kant van het handvat zitten boven en onder twee RODE druk meters.  
+ De PerfectClose maakt deel uit van het uitgebreide Babydan collectie .
+ Geproduceerd in Europa ( getest door het Duitse TÜV/GS)
+Garantie 1 jaar. ( maar we hebben ook onderdelen als dat nodig is)
Gerelateerde Producten