A-plast - Traphek - Doe het zelf

Jippie's Kinderveiligheid
7392719321228
    Levertijd:Maximaal 3-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving

A-plast Doe het zelf hek - Lage voorraad - Langere levertijd

LET OP: We leveren alleen het montage set. Niet het materiaal voor het hek zelf.

Ontdek de vele mogelijkheden!  Let bij het installeren op de volgende punten:


.


Zelf maken?
Sommige mensen maken zelf een hekje. Ook dan raden wij aan om de bovenstaande tips op te volgen.
Voor de goede orden. Dit is geen compleet traphekje!  Natuurlijk niet want je moet het zelf nog maken. Dit zijn alleen de Zweedse onderdelen waarmee je zelf een hekje kunt samenstellen. ( Maar je kiunt er ook een tuinhekje mee maken)  Het hekje bestaat nog niet ( alleen in onderdelen) dus kunnen we het ook nog niet test volgens EN1930.

Opmerking: Om een aantal redenen valt dit professionele hekje NIET onder de noemer van EN1930:2011.
Het is bedoeld voor professioneel gebruik en onze doelgroep zijn de kinderen BOVEN de 24 maanden.
(EN1930 gaat maar tot 24 maanden)
De meeste van onze klanten die deze set kopen zijn bedrijven die dit verwerken in oplossingen voor risico volle situaties  Denk maar eens aan aanpassingen bij een traplift, of op een binnenvaart schip waar alle andere hekjes binnen de kortste keren zijn doorgeroest. Het is dus eigenlijk NIET voor particulieren ( NOT for domestic use)

Vergrendeling
Deze moet zo zijn uitgevoerd of aangebracht dat kinderen hem niet open kunnen krijgen of er absoluut niet bij kunnen komen. Volwassenen moeten de vergrendeling met één hand kunnen bedienen, zodat het traphekje ook geopend en gesloten kan worden.
Ik weet dat deze componenten ook zijn gebruikt voor kinderen met gedrag problemen. Doordat ze een stevige plexiglasplaat gebruikten kreeg je ook niet zo'n soort tralies situatie.

 

!