Bettacare Auto-Close Klemhek Wit 111 - 117cm

Bettacare
5bar
5016830000251
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

KLEMHEK: Auto Close Gate
Hoogte: 75 cm.
Breedte: 110-118 cm.
Materiaal: Metaal
Optie: uitbreiden met verlengstukken

Het hekje ziet er altijd zo uit als het uit de verpakking komt: het staat in een lichte ‘V’-vorm. Dit zorgt voor de noodzakelijk spanning zodat het goed vastgeklemd wordt.

Dus: bovenste klembouten zo ver uitdraaien dat het afgebeelde slotje goed grip krijgt.

Belangrijk: Deze variatie kan op 2 manieren. Dat verklaart dan ook het prijs verschil. Je kunt meteen 1 uitbreiding van 5 spijlen toepassen. ( bij deze variant) Dat is een sterke constructie die ook nog eens goedkoper is.  Nadeel is dat de deur dan links of rechts staat en NIET in het midden.

Dit is een van de breedste auto-close klemhekje die we in de collectie hebben. Wat is grootste pluspunt van dit auto close klemhekje:- met 1 hand te openen.- Automatisch sluitend. Groot voordeel, je loopt er doorheen en het hekje gaat dicht en valt automatisch in het slot. Je kunt het niet vergeten en het gevaar dat kinderen door een OPEN hekje vallen is er niet meer.

Waar is dit grote klemhekjes allemaal geschikt voor:
- Voor in de open keuken.
- In de gang.
- In de woonkamer

Zijn beide hekjes wit gekleurd en van welk materiaal zijn deze hekjes gemaakt? Ze zijn van metaal gemaakt.Wat zijn de grootste verschillen tussen beide hekjes? Het verschil zit hem in de verlengstukken. Als je 1 hek met 1 verlengstuk ( 5bar ) dan komt hij links of rechts te zitten.Gebruik je 1 hek met 3 verlengstukken. Dan kan je het hek meer in het midden zetten.
Model: Klemhek
Kleur: Wit
Spijlafstand: 6 cm
Hoogte: 75cm
Doorgang: 50cm
Materiaal: Metaal
Muurbevestiging: Ja
Verlengstukken: Ja
Goedkeuring: Ja