Baby Innovation Award 2021

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

De Baby Innovation Award verkiezing! 🏆


Demby inschuifbaar traphekje op wieltjes, Safety Things is genomineerd voor de Baby Innovation Award in de categorie “Travel & Safety”.

Op 12 mei vindt de Mama Jurydag plaats waar genomineerden hun product live zullen demonstreren aan geïnteresseerde moeders. Zij bepalen samen met de punten van de vakjury de winnaars van de Categorie Awards.

Vanaf 24 mei kan er online door veiligheid en traphekjes fans worden gestemd voor de Negenmaandenbeurs Consumer Award. De uitreiking vindt plaats in juni tijdens Amsterdam Industry Dinner van de Negenmaandenbeurs.

Stemmen jullie mee? 😍

SPANNEND

Demby inschuifbaar traphekje, Safety Things
Een nieuw concept van een traphekje met grote voordelen. Een hekje wat je IN de muur moet schroeven, maar dat boven of onder aan de trap worden gemonteerd (geen drempel, wel boren en schroeven). In te stellen zonder gereedschap (inschuifbaar extra breed tot 130 cm). Kan zowel links of rechts met één hand worden geopend. Staat op wieltjes, daar waar het hekje stevig en veilig staat zonder hefboomeffect en belasting van de scharnieren. Perfect voor grootouders, makkelijk weg te nemen en op te bergen.

Demby inschuifbaar traphekje, Safety Things
Schroefhekjes zijn perfecte traphekjes voor boven of onder aan de trap. Maar als het deurtje openstaat en een kind gaat in het deurtje staan dan krijg je door het hefboomeffect een enorme belasting van het scharnier. Dat dit veel voorkomt weten we doordat ouders bij ons losse scharnieren bestellen. Altijd was de bovenkant van het scharnier afgebroken. Gelukkig zijn er nooit ongelukken gebeurd, maar dat had natuurlijk wel kunnen gebeuren. De veiligheidsnorm EN1930 test alleen een hekje als het dicht is, niet als het openstaat en dat is een gemis.

Het Demby traphekje van Safety Things heeft onderaan links en rechts een steunwieltje. Daardoor verdwijnt het hefboomeffect. Met het steunwieltje wordt het gewicht beter verdeeld via het steunwieltje. Er komt geen kracht op het scharnier en het zal dan ook niet afbreken. Daarnaast heeft dit hekje links en rechts exact dezelfde ophanging en dus ook dezelfde sluiting. Dit betekent dat (groot)ouders het hekje links of rechts zonder veel inspanningen kunnen openen. Het instellen van het hekje is altijd schroeven en draaien net zo lang tot je de juiste instelling hebt gevonden. Maar nu, doordat de twee panelen over elkaar heen schuiven, schuif je het hekje altijd en zonder gereedschap, eenvoudig in de juiste maat.

Dit hekje was in eerste instantie bedoeld voor BOVEN aan de trap. Daar kun je het beste een schroeftraphekje monteren. Maar dan moet je wel een paar gaatjes boren en een paar schroeven aandraaien. Dat gaat gemakkelijk door de bijgeleverde mal die precies aangeeft waar je de gaatjes moet boren. Dan is de montage heel eenvoudig. Daarmee heb je een goed en veilig hekje, zonder drempeltje voor bovenaan de trap.

Juryrapport Demby traphekje van Safety Things
Dit traphek biedt volgens de jury veel voordelen zoals het aan 2 kanten kunnen openen, de uitneembaarheid, de verstelbaarheid, de wieltjes om het hefboomeffect te voorkomen, dat wil zeggen dat het voorkomt dat er teveel gewicht op de scharnieren komt te staan als een kind er aan hangt. Prijstechnisch zeer interessant.

We are so excited to announce that our Demby Baby Safetygate with wheels by Safety Things has been nominated for the Dutch Baby Innovation Award 2021!
We've got an nomination in the category Travel & Safety
The Baby Safety Gate is nominated for its innovative wheels with to prevent the level effectd.
This stair gate offers many advantages such as being able to open on 2 sides, the detachability and the adjustability.

Do you want to know more about our innovative safety gates? Take a look at our website: www.traphekjes.nl

Online voting starts 24th of May and winners will be announced later this year. We wish all other nominees good luck in the competition!

#traphek #traphekje #traphekjes #Safetygate #stairgate #Babygate
#Babyinnovationawards #design #innovation
#BabyInnovationAward #easydoesit #incrediblyeasy #babywereld #babyinnovationaward
#negenmaandenbeurs #babyproducten #bia2021 #babywiki #babyinnovatie #babytrendwatcher
#babystuff #babyinspiratie #babymarkt #babytrend #zwanger #babyopkomst #kinderwens #babyuitzet #babyspullen

Nieuwste Europese veiligheidsnorm: EN1930: 2011
Min. Maat: 84cm
Max. Maat: 130cm
Gerelateerde Producten