BabyDan Flex Systeem Traphekje "M" 1deur + 2 X 33cm ( lifttrap)

BabyDan
5705548028213
5705548028213
kg
    Levertijd:Maximaal 2-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Baby Dan Flex / Configure M is een origineel systeemhek.
Voorkant trap is 72cm  en 33cm naar achteren, (zonder 4cm montage) Met ruimte voor de traplift.

Baby Dan Flex / Configure Medium is een origineel systeemhek. Omdat het uit losse onderdelen bestaat is dit traphekje ook geschikt voor een traplift. 
Flex M / Configure M 56214/56216
Hoogte 71 cm
Breedte 90 - 140 cm
Doorgang deur: 53 cm
In de doos zit: 1 x deurpaneel (72 cm)
                       2 x kleine delen (33 cm)
                       Muurbevestigingen

Traphekje geschikt voor een traplift.

 Om zeker van te zijn dat dit traphekje past om jullie traplift. Gebruik afplaktape het hekje te passen. De trap en traplift te beveiligen een soort halve cirkel van traphekjes rond de trap... 

BABYDAN FLEX
NIEUWSTE Baby Dan Hek. Baby Flex Configuregate Veiligheidhek Nieuw. Het BESTE systeemhek van 2019 nu al bij ons verkrijgbaar. Eenvoudig te bestellen en snel geleverd! Baby Dan Flex Configuregate Veiligheidshekje. BD Safety Gates - New Standaard EN1930:2011 babydan traphekje.
BabyDan Flex bestaat uit deur en panelen en/of verlengstukjes. Het mooie van dit traphekje is dat je het op verschillende manieren kan plaatsen en bevestigen.

Configure / Flex is perfect voor je kind wat uit de buurt van trappen of brede deuropeningen moet blijven. Als scheidingswand en als haardhek.

Het traphekje is eenvoudig te monteren en je kunt je hek uitbreiden met meerdere panelen ( sectie ) en positioneren zoals je dat zelf wilt. De extra brede deur geeft gemakkelijke toegang, en heeft een dubbele vergrendelde handgreep voor extra veiligheid, die gemakkelijk met een hand kan worden geopend door een volwassene. Dankzij de snel ontsluitende muurbevestigingen, kan het hek gemakkelijk worden gedemonteerd van de muursteunen zonder het gebruik van gereedschap.

De configure gate is een schroefhek wat je kan gebruiken. Dit veiligheidshekje is een oplossing voor grote openingen. Het hekje bestaat uit delen van 72 cm of uit delen van 33 cm. En heeft een deur van 72 cm. De doorgang is 53 cm. Extra verlengdelen van 72 cm, 33 cm en/of deur zijn los verkrijgbaar. Zo kan ook dit hek in elke gewenste breedte verlengt worden.

Alleen configureren systeem te zijn in overeenstemming met de nieuwste veiligheidsnorm EN1930 getest en goedgekeurd: 2011 en tüv sud en GS geprüefte sicherheit

Gemaakt in Denemarken
Het deurtje kan je op elke gewenste plek neer zetten (dus ook als eerste of als laatste).
Gemakkelijk en snel met 1 hand te openen.
Snel weg te halen.
Kan naar beide kanten open.
Een breed deurtje.
Uitbreiden mogelijk.
Verlengen mogelijk.
Standaard maat
Goedgekeurd.

Goedegekeurd: nieuwste veiligheidsnorm EN1930 getest en goedgekeurd: 2011 en tüv sud en GS geprüefte sicherheit
!