Baby Dan Classic Configure Slotblok boven ZWART

BabyDan
L4756D
    Levertijd:Maximaal 1-3 dagen
Nu Kopen
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Wit is helemaal uitverkocht. Ik heb nog een paar zwarte op voorraad. Past niet door de brievenbus.

Er zijn twee uitvoeringen van de plastic componenten van een CLASSIS hekje. Er zijn uitvoeringen die op de grotere buis geklemd worden. Over het algemeen gaan die redelijk eenvoudig los. Soms moet je er een Baco, of schroefsleutel op de buist zetten ( tegen het plastic) en dan met een voorzichtige tik een beetje helpen.

De kleine onderdelen zijn soms wat lastiger. Er zit een soort "palletje" op het plastic, aan de binnenkant. Mijn methode is een STEEKsleutel 14 op de vierkanten buis zetten. Daarna met een flinke TIK op de steeksleutel. ( palletje breekt af, maar de het oude scharnier gooi ik toch weg.) Een andere methode is proberen het palletje terug te duwen en dan het scharnier van de buis te verwijderen.
Dat "palletje" zit achter ( of onder) het ronde gaatje van het scharnier.

Na dat het onderdeel is vervangen kun je het eventueel borgen met een plat-parkertje (schroefje) als het niet goed vast zit.

Veel succes.

Let op. Het gaat hier alleen om de oude modellen. Tot 2014 hierna is BabyDan overgegaan naar de Flex.
Let op. Het gaat alleen om het plastic gedeelte zoals je op de foto ziet. Ik heb geen andere of extra onderdelen meer van de babydan classic configure gate ( breed 60cm hoog 75cm.). Je zult zelf een schroef moeten organiseren om het vast te maken aan je oude hekje.
BabyDan heeft geen garantie meer op deze oude Configure Systeemhekjes.

Garantie: Nee
!