Dream Baby Magneet Slot Dubbelzijdig tape 2st met sleutel

Dreambaby
F856
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden! Levering 1 tot 3 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Magneet Slot Dubbelzijdig tape COMPLEET SETJE met 2 slotjes en 1 magneet sleutel.

Magnetisch slot van dreambaby

Dit is de opvolger van de bekende veiligheidshaakjes.

 
Dit setje van 2 slotjes en een sleutel is de meest ideaale starterset  Perfect voor de gootsteenkastjes die meestal de grootste risico's zijn.

Deze magneetsluitingen zijn de oplossing om de laden onzichtbaar goed af te sluiten.Het werkt zeer goed, je moet bij het installeren wel netjes werken en de gebruiksaanwijzing lezen, maar daarna heb je er alleen maar plezier van.Je kan het voor elk meubel gebruiken.Disclaimer: Alhoewel we tot op heden nog nooit een negative reactie op de sluitingen hebben gehad valt en staat de werking van de sluiting met de juiste montage en de kwaliteit van de scharnieren van het deurtje / kastje. Als er veel speling op de scharnieren zit dan zit er ook beweging in de ophanging van het deurtje.  Gevolg is dan dat de exacte en juiste montage heel moeilijk is. ( zo niet onmogelijk)  En dan is er ook een risico dat de het slotje niet goed in de vergerendeling valt.
We willen dan ook uitdrukkelijk waarschuwen voor verkeerde montage.

Daarnaast willen we u toch sterk adviseren om de gevaarlijke ( en soms dodelijke) chemicaleien echt buiten het bereik van kinderen op te bergen. Op de consultatie bureau's kunt u daar uitstekende voorlichting over krijgen.
WAARSCHUWING: Laat uw kind nooit zonder volwassen toezicht. ( Never leave your child unattended)