2X Traphek op wieltjes 84-130cm wit

SafetyThings / Demby
2 HEKKEN
2x 8712086000868
soepele glijtechnologie
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

SafetyThings 2X Traphek op wieltjes 84-130cm wit

Eenvoudige handgreep om te openen!
SafetyThings 2X Traphek op wieltjes 84-130cm wit
Schroefhek
Metaal
Breedte 84-130cm
Hoogte 81cm
Wieltjes ondersteunen het frame
Uniek ophangsysteem kan links en rechts open
Scharnieren kunnen draaien
Schuifsysteem traploos instelbaar

Traphekje rolsysteem, onderin zitten optioneel wieltjes. De wieltjes zorgen voor extra steun. Wanneer het hek open staat dat het niet topzwaar wordt.
Traphekje uitschuifbaar, anders dan de guardme of oprolhekjes die je kent. Maar toch interessant van dit hekje is de smooth glide technology. Je schuift de 2 hekdelen langs elkaar heen. 

Traphek op wieltjes  84-130cm Wit "een inschuifbaar traphek dat rolt op wieltjes "

Dit is een totaal NIEUW CONCEPT. "Een traphekje op wieltjes!"
SafetyThings Traphekje 2 panelen op wielen beveilig je, jouw woning voor je kindje of huisdier, zoals een hond. Het traphekje is geschikt voor trapopeningen en deuropeningen van 84 tot 130 cm. Het traphekje is eenvoudig met één hand te bedienen. Dat is handig, want zo kun je het traphekje eenvoudig openen terwijl je je kindje op de arm hebt. Het traphekje voldoet aan de Europese veiligheidseisen en is 81 cm hoog. Het traphekje kan naar twee kanten toe geopend worden en kan eenvoudig verwijderd worden wanneer je hem niet gebruikt

Nieuw traphek

Montage:
Dit is een schroefhekje. Ja, je moet dus een paar gaatjes boren. Maar daar krijg je dan ook een stevige constructie voor: ZONDER DREMPELTJE op de vloer. Daarnaast kan dit hekje zowel boven als onder aan de trap gemonteerd worden.

Two Panel Rolling Gate

Wieltjes ondersteunen het frame; ( bekijk de video!)
- Uniek ophangsysteem, kan links en rechts open. ( ook voor mensen die links- of rechts handig zijn)
- Draai scharnier, kan ( op de kopse kant, ook wel voorkant ) 180 graden draaien.
- Schuif systeem voor openingen van 84 - 130 cm (trappenloos instelbaar voor elke breedte) ( als het open staat neemt dit hekje naar binnen schuift neemt het de helft minder ruimte in!)
Gemaakt van metaal - Oersterk lichtgewicht schroefhekje (op wieltjes.)
Goedgekeurd volgens de Europese veiligheidseisen EN 1930:2011
Geschikt voor kinderen van 0-24 maanden
Hoogte: 81 cm
Schroefbevestiging, handmatige bediening.
De amerikanen noemen het ook wel een sliding baby safety gate on wheels. Wat ik ook wel een mooie benaming vind. Wat hoe leg ik in in het Nederlands uit dat de 2 hekdelen langs elkaar heen schuiven. Je maakt de hekdelen niet vast in het midden. Zoals bij traditionele traphekjes. Met een eenvoudige handgreep en Smooth Glide-technologie schuift het traphekje naar binnen en naar buiten, waardoor je gemakkelijk erlangs kan als het hekwerk naar binnen is het je moet de overloop op.

Sample

Sample text wordt gebruikt zodat je kunt zien hoe je nieuwe blocks eruit zien. Om de tekst te vervangen klik je erop en daarna druk je tegelijkertijd op CTRL en A op je toetsenbord om de tekst te selecteren. Daarna kun je een eigen tekst invoeren om de sample text te vervangen. Onze mooie content blocks maken het ontwerpen van prachtige websites super…

Nieuwste Europese veiligheidsnorm: EN1930: 2011
Min. Maat: 84cm
Max. Maat: 130cm
Gerelateerde Producten