BabyDan Staircase Adapter (montage hulpmiddel voor babydan schroefhekjes)

BabyDan
5705548040918
5705548040918
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

BabyDan Staircase Adapter, White

BabyDan Staircase Adapter, White
BabyDan Staircase Adapter White

Soms heb je een montage probleem. Bijvoorbeeld bij een trap met aan een kant een muur en aan de andere kant balustrade spijlen Of een zo'n metalen paal waarin je niet kunt boren.

Dan is dit een hulpmiddel voor het monteren. De houten lat heeft handige hulpmiddelen zodat het stevig vast staat. Een je boort en schroeft alleen in de lat en niet in de trap.

Voor de goede orde: Dit is alleen een hulpmiddel voor de Babydan "Top of stairs" schroefhekjes. Dit is GEEN traphekje. ( We gaan er vanuit dat je die al hebt, of dat je ze al besteld hebt.)

Of omdat De ideale oplossing voor het monteren van een traphekje aan balustrade. Voldoet aan de meest recente EAN1930:2011 bij gebruik van een BabyDan veiligheidshekje. Een overzicht hiervan staat in de gebruiksaanwijzing. Boren is niet nodig, geschikt voor ronde pilaren met een doorsnede van 10 tot 14 cm en rechthoekige van 6 tot 11 cm. Download de app Onbox voor installatie en gebruik de productcode 5958.

Staircase Adapter

Een veilige en gemakkelijke manier om veiligheidshekken aan de muur te gebruiken, zelfs op metalen en glazen trappen. Met zijn slimme en unieke ontwerp is deze trapkit de enige kit die voldoet aan de veiligheidsnorm en1930: 2011. Met een houten stok afgewerkt in een niet-giftige verf, kan de gebruiker in het stokje boren zonder gaten in de trap of balustrade te boren. Het ontwerp van de set elimineert voetsteun zodat een kind er niet over kan klimmen. het mechanisme vergrendelt slim uit het zicht. Het is 95 cm hoog, maar het hout kan maximaal 4 cm worden afgesneden om installatie in kleinere ruimtes mogelijk te maken. gemaakt in Denemarken sinds 1947. BabyDan is een CO2-neutrale fabrikant en is er trots op iso14001 milieu-geaccrediteerd te zijn.

Maakt een veilige installatie van een veiligheidshek op een trap mogelijk
De enige trapadapterset die voldoet aan de Europese veiligheidsnorm en1930-2011
Eenvoudige montage en montage
Geschikt voor alle trappen
Boren of schroeven is niet nodig - de set wordt compleet geleverd

A safe and easy way to use wall mounted safety gates even on metal and glass staircases. With its clever and unique design, this staircase kit is the only kit which meets safety standard en1930:2011. With a wooden baton finished in a non toxic paint, it allows the user to drill into the baton without putting holes into the staircase or balustrade. The design of the kit eliminates foot hold so a child cannot use it to climb over. the mechanism cleverly locks out of sight. It is 95cm high but a its wood, a maximum of 4cm can be cut off to allow installation into smaller spaces. made in Denmark since 1947. BabyDan is a carbon neutral manufacturer are are proud to be iso14001 environmental accredited.

Allows safe installation of a safety gate onto a staircase
The only staircase adaptor kit which complies with the European safety standard en1930-2011
Easy mounting and assembly
Suitable for all staircases
No drilling or screwing required- kit comes complete

Nieuwste Europese veiligheidsnorm: EN1930: 2011