Jippie's Veiligheidshaakjes 6st Kleur WIT

Jippie Kinderveiligheid
07953573738684
07953573738684
kg
    Levertijd:Maximaal 3-5 dagen
Nu Kopen
  • Beschrijving
  • Meer

Jippie's standaard Veiligheidshaakjes set van 6 stuks.
Met extra afstandblokjes.

Veiligheidshaakjes
Bijna iedereen kent de haakjes die gemonteerd worden op gootsteenkastjes en andere laden en deurtjes.  Je denkt er niet bij na, maar deze haakjes hebben een enorme bijdrage geleverd aan minder vergiftigingen. ( samen met veiligere verpakkingen)

De voorlichting
Je kunt peuters op de risico's wijzen. Je kunt het op het consultatiebureau nog een keer uitleggen. Maar als je veiligheidshaakjes monteerd dan verminder je het risico.  Wat is het meest effectief?  Nog een keer uitleggen of haakjes monteren?


Zelf gemaakt:
Deze haakjes zijn een van onze eerste producten die we zelf heben ontwikkeld. 
Vroeger hadden wij veiligheidshaakjes van een Amerikaan, maar daar zaten twee problemen bij:
1) Ze braken heel gemakkelijk af.
2) Ze waren heel scherp. ook voor de bovenkant van je hand.

Wat heben we berbeterd:
1)  Door nieuwe plastics kunnen we nu een kunststof gebruiken dat buigzaam is, altijd weer in de oude vorm terugkomt en eigenlijk nooit meer breekt.
2)  Dat scherpe was heel snel opgelost, alle hoeken zijn nu afgerond en glad.  Je junt je hand nergens meer aan openhalen.
3) En toen we toch bezig waren, we hebben een soort blokje ontwikkeld dat je achter de haak kunt monteren, ( dan  wordt de haak  10mm langer)  of onder het vangertje. ( met dank aan de lego blokjes voor insperatie)

Veiligheidshaakjes 6st WIT VERNIEUWDE UITVOERING MET AFSTANDBLOKJES.
Veiligheids-haakjes voor laden en deurtjes...!

Dé eenvoudigste en beste beveiliging tegen vergiftiging en verstikking. JIPPIE'S Magneetsluitingen zorgen ervoor dat ze er niet meer bij kunnen!
Leeftijd:  Vanaf geboorte

Om vergiftigingen te voorkomen moeten alle gevaarlijke stoffen zoals bleekwater, spiritus, wasmiddelen, giftige bestrijdingsmiddelen achter slot en grendel. Ook scherpe messen en andere gevaarlijk gereedschap, plastic zakken en medicijnen moet buiten bereik van kinderen gehouden worden. De JIPPIE'S veiligheidshaakjes zijn heel simpel op kastdeurtjes en laden te monteren. Voor het openen moet u twee handelingen gelijktijdig verrichten: Het haakje naar beneden; kastdeur of lade wordt geopend. Dit kan een volwassene wel, maar een klein kind nog niet. Het slotje sluit zichzelf af!!
Deurtje dicht en ..... alles zit 'kind-veilig'achter slot en grendel !
VERNIEUWD: Nu met afstandsblokje!

Als er een product is dat binnen onze collectie veel heeft bijgedragen aan het verminderen van vergiftigingen dan is het wel de gewone classic veiligheidshaakjes.

Jippie's Kinderveiligheid is steeds bezig om zijn producten te verbeteren. Zo waren er een aantal keukens waarbij het haakje eigenlijk 1 cm langer moest zijn. Maar dan was het risico dat bij andere keukens de opening te groot zou worden. Bij een te grote opening kan het kind het kastje zelf openmaken. Met dit afstandsblokje kunt u zelf de lengte van de haak bepalen. ( 5 of 6 cm.)

Jippie's geeft deze veiligheidshaakjes 5 sterren-status. Een product met 5 sterren is de meest veilige oplossing.

Inhoud: 3 of 6 stuks met afstandsblokje.
Eenvoudige montage.

Natuurlijk, goede voorlichting, zoals "consument en veiligheid" doet, is belangrijk voor de bewustwording van de risico´s. Heel veel veel ouders hebben deze haakjes dan ook daadwerkelijk gemonteerd. En ik denk dat dat een van de redenen is waarom in Nederland, in vergelijk met het buitenland, zo weinig vergiftigingen voorkomen.

Als u de deur of lade sluit ´klikt` het veiligheidshaakje automatisch dicht en zorgt dat de peuter het deurtje niet zelf kan openen. Dit haakje is overal rond afgewerkt en heeft geen scherpe haken of punten. Compleet met een afstandsblokje voor extra grote opening. Gemaakt van zeer speciaal WIT kunststof dat zich goed laat ombuigen en dan weer in exact de goede positie terugkeert.

Veiligheidshaakjes werken zonder te denken. Het enigste wat de vader of moeder doet is het deurtje weer sluiten en het haakje "klikt" automatisch op zijn plaats en het kastje is afgesloten voor de kleine vingertjes. Opmerking: Sommige keukenmeubels geven een probleem met het monteren. We hebben dan gewoon te weinig ruimte om met je vinger tussen de opening te komen om het haakje weg te duwen. In die gevallen adviseren wij het magneetslotje waar je niet met je vinger tussen de rand hoeft.


Opmerking: Het haakje langer maken dan nu is geen oplossing omdat de peuters en kleuters het deurtje dan eenvoudig kunnen openen. De opening en de afstand is de veiligheid.

De werking van de CLASSIC veiligheidshaakjes. Het werkt namelijk perfect. Als u de deur of lade sluit, klikt het haakje automatisch dicht en zorgt dat de peuter het niet zelf kan open maken. Het haakje is overal rond afgewerkt en heeft nergens scherpe randen. Compleet met een afstandsblokje voor extra grote opening. gemaakt van zeer speciaal wit kunststof dat zich goed laat ombuigen en dan weer in exact de goede positie terugkomt. Op de achterzijde van de verpakking staat een duidelijke gebruiksaanwijzing in een soort stripverhaal. Het malletje dat je gebruikt voor de plaatsbepaling, en punten voor de schroefjes, kan opnieuw gebruikt worden. ( per 3 haakjes 1 malletje)

!