Baby Dan Flex 1 deur 72 cm + 2 x sections 33 cm + muurbevestiging 2 x 4cm

5705548028213
Direct leverbaar
kg
    Levertijd:Maximaal 1-3 dagen
Nu Kopen
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Deurtje 72 cm + 2X Section 33 cm = 138 cm
Muurbevestiging  8 cm ( 2 X 4 cm ) = 146 cm mits aan de binnenkant van de muur gemonteerd.

Baby Dan Flex / Configure is een origineel systeemhek.
Dit is de BabyDan Flex M set. Complete set.

Wat zit er in de doos: Baby Dan Flex / Configure is een origineel systeemhek.
Baby Dan Flex
1 deur 72 cm 
2 verlengstuk 33 cm
1 doosje met de muurbevestiging ( voor links en voor rechts  of wel 2x 4cm) .

Baby Dan Safety gates Configure / Flex.

Waarschijnlijk hebben wij wel een oplossing voor uw trap opening probleem. Stuur ons een serie digitale foto´s van uw probleemtrap met de bijbehorende maten en wij zoeken een oplossing. Stuur uw vragen naar: info@pasopshop.nl. Bellen kan ook. Tel:073-6840840.
ADVIES: Zet het deurtje wel op de grond en NIET op een trede. Op de trede zou je gemakkelijk kunnen struikelen.
TIP: Wanneer je twijfelt of het de goede maat is. Leg stroken papier op de vloer van 72 cm en 33 cm. Dan weet je ongeveer hoeveel deuren 72 cm, panelen 72 cm en verlengstukken 33 cm je nodig hebt.

Maten van het traphekje:

Hoogte 71 cm
Breedte 90 - 140 cm
Doorgang deur: 53 cm

In de doos:

1 deur 72 CM
2 verlengstukken 33 CM

BabyDan Flex Medium bestaat uit 1 deur 72 cm en 2 panelen 33 cm. Het mooie van dit traphekje is dat je het op verschillende manieren kan plaatsen en bevestigen.
Configure / Flex Medium is perfect voor je kind wat uit de buurt van trappen of brede deuropeningen moet blijven. Als scheidingswand.
Het traphekje is eenvoudig te monteren en je kunt je hek uitbreiden met meerdere panelen ( sectie ) en positioneren zoals je dat zelf wilt. De extra brede deur geeft gemakkelijke toegang, en heeft een dubbele vergrendelde handgreep voor extra veiligheid, die gemakkelijk met een hand kan worden geopend door een volwassene. Dankzij de snel ontsluitende muurbevestigingen, kan het hek gemakkelijk worden gedemonteerd van de muursteunen zonder het gebruik van gereedschap.
De configure gate is een schroefhek wat je kan gebruiken tot 140 centimeter. Dit veiligheidshekje is een oplossing voor grote openingen. Het hekje bestaat uit 2 delen van 33 cm. en heeft in het midden een deur van 72 cm. En de doorgang is 53 cm. Extra verlengdelen van 72 cm of 33 cm zijn los verkrijgbaar. Zo kan ook dit hek in elke gewenste breedte verlengt worden.
Alleen configureren systeem te zijn in overeenstemming met de nieuwste veiligheidsnorm EN1930 getest en goedgekeurd: 2011
Gemaakt in Denemarken.
Het deurtje kan je op elke gewenste plek neer zetten. Als 1ste, in het midden of als laatste.
Gemakkelijk en snel met 1 hand te openen.
Snel weg te halen.
Kan naar beide kanten open.
Een breed deurtje.
Uitbreiden mogelijk.
Verlengen mogelijk.
Standaard maat is 90 - 140 cm.
Goedgekeurd.
 

Hi Marieke,

 

ik besefte me vandaag dat ik helemaal vergeten was om je nog te laten weten of het gelukt was met het traphekje. Maar zoals je wellicht al verwacht had: het is gelukt! Je tip om de twee korte stukken naast elkaar aan de rechterkant van het deurtje te zetten (ipv aan weerszijden) was top, nu ziet het er netjes uit: zie bijlage.

 

Wij zijn tevreden!

 

gr

Bas Nuytinck


 
 
Hi Marieke,
Vorige week hebben we telefonisch contact gehad over een traphekje ivm onze traplift voor onze oudste zoon (4jaar, jongste 1 jaar) en hebben we het traphekje besteld.
Bij deze -zoals beloofd- de voor en na foto's. Onwijs bedankt voor de tips! Simply briljant om met afplaktape het hekje te passen!
Ik heb jullie getipt aan het team van ergotherapeuten van Reade Amsterdam. Ik hoop op nieuwe klanten voor jullie. Jullie service en vriendelijkheid maken jullie uitmuntend in je vak!
Nog 1 tip, als het mogelijk is zou ik een duidelijke google search link maken naar jullie site oor 'traphekje voor bij traplift'. Ik denk dat meer mensen daar op zoeken en het zou super zijn als jullie hen hierin kunnen helpen :)
Succes!
Groetjes,
Hilde Sikkema
Goedgekeurd: New Standard EN1930:2011
!