BABYDAN FLEX VERLENGDEEL WIT H: 71CM BR: MAX. 33CM

5705548029678
5705548029678
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden! Levering 1 tot 3 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

BABYDAN FLEX VERLENGDEEL WIT 33CM

Het BabyDan Flex Verlengdeel is erg handig voor het verlengen van de BabyDan Flex.
Het verlengdeel is gemaakt van stevig en hoogwaardig materiaal.
Je kunt het verlengdeel van BabyDan eenvoudig monteren.

Eigenschappen
- Geschikt voor BabyDan Flex
- Materiaal: metaal
- Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
- Inclusief spijl
- Eenvoudig te monteren

Dream Baby F160W Hall-Way klemhekje standaard opening 71 tot 100cmWe kennen deurhekjes en traphekjes. Dit is eigenlijk een nieuwe catagorie: Hallway gateIn feiten zijn deze traphekjes wel ontworpen en gekeurd voor boven- of onder aan de trap, maar door hun formaat worden ze meestal gebruikt voor het afsluiten van een open keuken, of een gevaarlijke hal. We noemen ze in het Engels Hallway gate.Het gaat hier zelden om een trapgat van 282cm.De hallway hekjes zijn wel familie van de klemhekjes en worden door schroeven recht tussen twee muren geklemd. ( Volgens de EN-1930:2011 ben je wel verplicht om gebruik te maken van de meegeleverde wall-mounting plaatjes.)swing-shutDit hekje heeft een paar bijzonder kenmerken. Zo heeft dit hekje een handmatige sluiting ( manual closing) Het hekje gaat dus niet automatisch dicht, maar als je het hekje een duw geeft dan gaat het hekje dicht en word het hekje meteen vergrendeld. Door die duw noemen de Engelse dit een Swing Shut.

Sluiting, boven en onder.
Open in twee bewegingen. Dit hekje heeft boven een vergrendeling die je met een hand kunt openen. Maar het openen gaat in twee bewegingen. Eerst boven ontgrendelen, daarna 10mm oplichten zodat ook de vergrendeling aan de onderkant open gaat.

Deurtje kan naar twee kanten open: Het maakt niet uit van welke kant je komt. Het deurtje kan naar twee kanten open. Dus naar je toe, of van je af.

Klemmen: Ga je uitbreidingen gebruiken dan kun je het hekje nog steeds klemmen, maar volgens de Europese regels ben je verplicht om de bijgeleverde wall-cups te gebruiken. ( BS-EN1930:2011) De Wall-cups kunnen ook gelijmd worden met dubbelzijdige tape. Een heel goed alternatief zijn de Wall-Savers. Die zijn 110mm doorsnede en hebben geen lijm of schroefjes nodig.

Gebruiksaanwijzing in een boekje en op DVD: Bij elk hekje zit een uitgebreide gebruiksaanwijzing met alle mogelijkheden, aanwijzingen en waarschuwingen. Maar soms is een beeld duidelijker dan 1.000 woorden.
Nu zit bij elke hekje een DVD. Voor de montage even naar de DVD kijken. Ik denk dat er een aantal waardevolle tips op staan.
Keuring: BS EN1930:2000 en ASTM F1004-07