BabyDan Flex Traphekje 1 deur, 3x20cm + 2x72cm 284cm wit steektrap

BabyDan / Traphekjes.nl
Deur + 3x20 + 2x72 Wit
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Traphek voor steektrap

Traphek voor steektrap

Steektrappen zijn moeilijke trappen voor de normale traphekjes. Omdat je 1 muur of geen muur hebt. De babydan flex U-traphek gaat om de trap in een soort U opstelling. Zodat je kleine ook niet achterlangs de trap doorkan.

Opstelling: Vanaf de muur. Muurbevestiging 4cm, voor de trap opgang opening deurtje 72cm, verlengstuk 20cm. Dan de hoek om. De zijkant verlengstuk 20cm en paneel 72cm. Weer de hoek om. Aan de achterkant van de trap. of onderkant. verlengstuk 20cm en weer paneel 72cm en dan weer de muurbevestiging 4cm.

Traphek voor steektrap
Steek trap gaat voor recht om hoog wordt ook wel Doe het zelf trappen genoemd. BabyDan Flex is een universeel modulair traphekje wat perfect om deze steek trappen heen kan. Met een steek-trap bedoelen we een heel smalle trap, eigenlijk een veredelde vliso trap, zonder leuning. De maten van de Baby Dan Flex Systeemhekken zijn.
Wat zit er in de doos: BabyDan Flex / Configure is een origineel systeemhek. Baby Dan Flex 1 deur 72 cm  3 verlengstukken 20 cm2 verlengstukken 72 cm1 doosje met de muurbevestiging ( voor links en voor rechts  of wel 2x 4cm).
Met het iets breder deurtje van de Baby Dan Flex kunnen we verschillende variaties maken met een deurtje, het verlengstuk en de bevestigingsset.
Daardoor kan het deurtje ook gebruikt worden bij sommige draai of wenteltrappen.

ADVIES: zet het deurtje wel op de grond en NIET op een trede. Op de trede zou je gemakkelijk kunnen struikelen.
Tested and approved in accordance with: EN1930:2011