BabyDan Flex Traphekje 1 deur, 1x20cm + 1x46cm 146cm zwart

BabyDan / Traphekjes.nl
deur + 20 + 46cm zwart
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden! Levering 1 tot 3 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

BabyDan Flex Systeemhek

BabyDan Traphek 1 Deur van 72cm + 1 Section 20cm + 1 Section 46cm = 138cmMuurbevestiging  8cm ( 2 X 4cm ) = 146cm mits aan de binnenkant van de muur gemonteerd.

Baby Dan Flex 1 deur 72 cm + 1 section 46 + 1 section 20 cm incl muurbevestiging
Belangrijkste maten :
Hoogte 71 cm
Afmeting: 146 cm
Doorgang deur: 53 cm

In de doos zit:
1 x deurpaneel (72 cm)
1 x groot deel (46 cm)
1 x super klein deel (20 cm)
1 x muurbevestiging (8 cm)
Duidelijke gebruiksaanwijzing


Het BabyDan Flex Systeemhek is multifunctioneel en is te gebruiken als traphek, deurhek of als afscherming van bijvoorbeeld de open haard. Het systeem is eenvoudig te monteren. Het systeemhek bestaat uit 1 of 2 deuren en meerdere losse delen en kan met behulp van muurbevestiging aan een muur gemonteerd worden. Je kunt het hek aanvullen met verlengstukken en extra deuren. Dit traphekje is inclusief muurbevestiging.

BabyDan Flex bestaat uit 1 deur 72 cm en 1 stuk van 20cm en 1 stuk van 46cm. Het mooie van dit traphekje is dat je het op verschillende manieren kan plaatsen en bevestigen.

Configure / Flex Medium is perfect voor je kind wat uit de buurt van trappen of brede deuropeningen moet blijven. Als scheidingswand.

Het traphekje is eenvoudig te monteren en je kunt je hek uitbreiden met meerdere panelen ( sectie ) en positioneren zoals je dat zelf wilt. De extra brede deur geeft gemakkelijke toegang, en heeft een dubbele vergrendelde handgreep voor extra veiligheid, die gemakkelijk met een hand kan worden geopend door een volwassene. Dankzij de snel ontsluitende muurbevestigingen, kan het hek gemakkelijk worden gedemonteerd van de muursteunen zonder het gebruik van gereedschap.

De configure gate is een schroefhek wat je kan gebruiken tot 140 centimeter. Dit veiligheidshekje is een oplossing voor grote openingen. Het hekje bestaat uit 2 delen van 33 cm. en heeft in het midden een deur van 72 cm. En de doorgang is 53 cm. Extra verlengdelen van 72 cm of 33 cm zijn los verkrijgbaar. Zo kan ook dit hek in elke gewenste breedte verlengt worden.

Alleen configureren systeem te zijn in overeenstemming met de nieuwste veiligheidsnorm EN1930 getest en goedgekeurd: 2011
Gemaakt in Denemarken

Gemaakt in Denemarken.
Het deurtje kan je op elke gewenste plek neer zetten. Als 1ste, in het midden of als laatste.
Gemakkelijk en snel met 1 hand te openen.
Snel weg te halen.
Kan naar beide kanten open.
Een breed deurtje.
Uitbreiden mogelijk.
Verlengen mogelijk.
Standaard maat is 90 - 140 cm.
Goedgekeurd.
Belangrijk: Op alle foto's zie je dat het hekje op de VLOER staat.
Als het hekje "zwevend" aan de muurbevestiging hangt, dan zal de muur bevestiging  vroeg of laat onder het gewicht van het hekje afbreken. De muurbevestiging zorgt alleen dat het hekje niet gaat schuiven.  Dus gewoon op de vloer plaatsen .

Opmerking:  Als wij spreken over "maatwerk" dan bedoelen we dat je met standaard formaten van 20cm, 33cm, 46cm en 72cm veel mogelijke combinaties kunt maken.
Als je 3 stukjes van 20cm gebruikt heb je totaal 60cm.
of met een stukje van 20cm en 33cm dan kun je 53cm maken.
Op die manier maak je combinatie en lever je maatwerk,
Maar het is NIET mogelijk om de standaard formaten zelf in te korten. ( Bij het demonteren van de eenmalige kunststof scharnieren gaan deze kapot en zijn dan niet meer opnieuw te gebruiken.)
 

 

Hi Marieke,

Vorige week hebben we telefonisch contact gehad over een traphekje ivm onze traplift voor onze oudste zoon (4jaar, jongste 1 jaar) en hebben we het traphekje besteld.
Bij deze -zoals beloofd- de voor en na foto's. Onwijs bedankt voor de tips! Simply briljant om met afplaktape het hekje te passen!

Ik heb jullie getipt aan het team van ergotherapeuten van Reade Amsterdam. Ik hoop op nieuwe klanten voor jullie. Jullie service en vriendelijkheid maken jullie uitmuntend in je vak!

Nog 1 tip, als het mogelijk is zou ik een duidelijke google search link maken naar jullie site oor 'traphekje voor bij traplift'. Ik denk dat meer mensen daar op zoeken en het zou super zijn als jullie hen hierin kunnen helpen :)

Succes!
Groetjes,
Hilde Sikkema

Nieuwste Europese veiligheidsnorm: EN1930: 2011
Min. Maat: 138cm
Max. Maat: 146cm
Gerelateerde Producten