50 % KORTING!

Mommy's Helper Car Seat Sun Shade

Mommy's Helper
10704
036768107040
kg
    Levertijd:Maximaal 1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Mommy's Helper Car Seat Sun Shade Isolatiehoes voor elke autostoel. Isolatiemateriaal. De goedkoopste. OP=OP

Mommy's Helper Car Seat Sun Shade

Mommy's Helper Car Seat Sun Shade

  • De Car Seat Sun Shade houdt jouw kinderautostoeltje ongeveer 3.5ºC koeler.
  • Gemakkelijk te installeren en op te bergen.
  • Door het elastiek past het om de meeste autostoelen.
  • Het beschermt de autostoel van hitte en UV stralen van de zon. En de kleuren van het autostoeltje blijven nu langer helder. Het verkleurd minder snel.

Mommy's Helper Car Seat Sun Shade

Mommy's Helper Zonwering Autohoes
Wij hebben een oplossing voor een praktisch probleem.  Autostoeltjes die in een geparkeerde auto staan worden door de zon gloeiend heet.  De sluitingen kunnen helemaal heet  worden.


Hoe kun je dat oplossen. Daarvoor heeft de PasOpShop een unieke uitvinding in de aanbieding:  Een isolatiehoes voor elk type autozitje.!


Deze compacte hoes heeft aan de buitenkant een zilveren reflecterende laag die de zonnestralen terug kaatst.   De hoes heeft een vorm van een soort autostoel waardoor hij  in een keer over de gehele stoel kan.   Een elastiek aan de onderkant zorgt dat de hoes op zijn plaatst blijft. Op die manier heeft het kind altijd een  lekkere koele stoel.

Zonweringhoes - Isolatie Autozitje Hoes voor tegen de zon Dé autostoeltje Hoes past om elke kinderstoel. Autostoeltjes van Maxi Cosi en Romer. Goedkope kinderzitjes van Quinny.Voorkomt dat het autostoeltje bij een felle zon te heet wordt. Past over alle verschillende autostoeltjes en is klein opvouwbaar. De Isolatie Autostoelhoes houdt de felle zon en UV stralen tegen.

 

Hoe werkt het?
Vouw de Car Seat Sun Shade en rek het over het kinderautostoeltje.
Bedek het hele kinderstoeltje met de Shade.
Om het weg te halen, simpel haal het elastiek over het autostoeltje.
Vouw de isolatie matje weer inelkaar, met behulp van de ingebouwde elastiek.
Nu is de autohoes weer veilig opgeborgen voor een volgende autoritje.

 

 

 

Nooit meer een gloeiend hete kinderstoel.
Iedereen is blij als het mooi weer is, maar de kleine Judy is minder blij nu haar autozitje zo heet is geworden. Huilen als ze zich weer pijn doet aan de sluiting Het is ook heel begrijpelijk, want als het stoeltje pal in de zon staat dan is er een kans dat het plastic en de sluiting staat heel erg heet wordt.
Heel veel moeders herkennen het probleem. Maar tot dusver was er eigenlijk nooit een goede oplossing..
Jippie’s heeft nu een speciale hoes ontwikkeld die over elke autozitje past. Het bijzondere van deze hoes is dat het een soort doek is met daarop een isolerende aluminium laag. Vergelijk het maar met een plastic tas voor het diepvriesvak in de supermarkt. Als je de auto parkeert, dan zorgt deze reflecterende laag er voor dat het autozitje, zelfs in de meest felle vakantie zon, niet warm wordt. Als je weer gaat rijden dan kun je de hoes er gemakkelijk afhalen en Judy zit dan heerlijk en comfortabel in een autozitje met een normale temperatuur.

Reflecterende hoes voor elke autostoel.

Nooit meer een gloeiend hete kinderstoel...!!

Isolatiehoes voor elke autostoel
Elke zomer horen wij het opnieuw: ”De autostoel was gloeiend heet….”
Wat is het probleem? De moeder gaat boodschappen doen met haar kleine en komt terug terwijl de auto een uur in de felle zon heeft gestaan. Dan is de temperatuur in de auto niet te harden, maar het autozitje (en de metalen onderdelen zoals de sluitingen) zijn dan bloedheet geworden. Peuters gaan dan huilend de auto in en dat kan leiden tot een stressvolle rit.

Kan dit voorkomen worden?
Ja, wij hebben een isolatiehoes voor elke autostoel.
Dit is een dunne zilverkleurige hoes die over elke autostoel past. Ook over een MaxiCosi of de wat grotere groep 1 of 2 stoel (tot 25kg); het past altijd.
Dit komt door de elastieken rand die om de hoes zit.
Die zilveren laag is een reflecterende en isolerende laag die zorgt dat de zon niet direct op de autostoel kan schijnen. Daardoor blijft de autostoel lekker koel,  ook al staat de zon erop.

Als de moeder terugkomt van het winkelen, kan ze de hoes opvouwen tot een klein pakje. Aan de zijkant zit een lusje, dat zorgt dat het bij elkaar blijft. Deze past gemakkelijk onder elke autostoel. Zo raak je de hoes ook niet kwijt en zal deze niet zo snel beschadigen.
Een super handige uitvinding die vooral in de zomermaanden en op vakantie een goede oplossing zal zijn voor elk gezin met autozitjes!
Ook een oplossing als je met vakantie gaat naar het warme zuiden.

Opmerking: De testen zijn gedaan op een dag het het binnen in de auto 35ºC was. Uiteindelijke resultaten kunnen afwisselen, afhankelijk van de geografische ligging, tijd in de zon, maat van de auto, grote van het raam en richting waarin je auto geparkeerd staat.

 

Ideaal product.
Wanneer het HEET wordt op vakantie. Blijft de autostoel lekker koel.
Loes uit Den Bosch.

Zonwering voor de autostoeltje.
Super fijn. Vooral in de zomer als de zon de hele dag op auto staat. We hebben hier geen schaduw waar mijn auto in kan staan.
Patrick uit Son en Breugel 

Snelle levering.
Gisteren ochtend besteld en vandaag al in huis. Dank je wel...!!!
Lauren uit Amsterdam

Merk: Mommy's Helper
Model: Car Seat Sun Shade
Kleur: Metalic
Leeftijd: Geschikt vanaf 0 jaar
Maat: 73 x 50 x 49 cm
Materiaal: Isolatie materiaal
!