Dreambaby Extra Breed Traphekje Klemhekje Wit 97.5-106cm

DreamBaby
9312742821739
9312742821739
  Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer
 • Specificaties

Een BREED klemhek dat met uitbreidingen, van "muur-tot-muur" geplaatst kan worden ( veel uitbreidingen los verkrijgbaar) Geen boren. Geen schroeven.  Dit hek is de BASIS van het systeem

Xtra-Wide traphek
Dreambaby noemt dit veiligheidshekje een Hallway Gate. Het is een klemhek. Maar je kan hem niet echt als een traphek gebruiken. Ik ken maar weinig trappen die zo breed zijn. De meeste trappen in de BeNeLux ( en Duitsland ) zijn zo rond de 80 en 95 cm breed.
De locatie voor een Hallway Gate: - Plaats je meestal in huis in gang. Richting de doorgang van de trap. - In de keuken bij het fornuis of gootsteenkastje waar alle huishoudelijke schoonmaak producten staan. 
- Woonkamer of living waar een soort "box" creëert waar je kindje in een veilige omgeving kan spelen. En niet lastig wordt gevallen door honden of oudere kinderen.
- Deur mocht je een brede doorgang hebben van de deuren. Maar meet het eerst van te voren.
- Trap onder en of beneden. Maar meet eerst van te voren of het gaat passen. 

Grootste voordeel van een klemhek is dat je niet hoeft te schroeven in je muren, in het frame of kozijn. Zeker wanneer je een metalen frame hebt. Waar in je echt niet kan schroeven.

Wat een grote vergissing is. Dit geldt voor alle klemhekjes.
Je kan een klemhek niet snel weghalen en terugplaatsen.
Wat veel ouders en grootouders ( oppas opa en oma ) denken.
Klemhek is semi-permanent in huis. Je bent niet binnen 10 minuten klaar wanneer je een klemhekje weghaalt of teruggeplaatst is.

Traphekje zonder boren 100 cm.
Dreambaby Traphek Klemhek Wit 97.5-106cm Chelsea  Xtra-Wide Hallway Klemhek G2173BB (extra sterk) Metal Baby Gate combineert veiligheid en gemak in één fantastisch hek.

DreamBaby Chelsea Xtra-Wide Hallway  Gate -
Bijzonder sterk klemhekje met een standaard breedte van 97,5 tot 106 cm.
Extra verzwaarde uitvoering van de dreambaby hallway security gate.

Kamerbreed:
Dit is de extra verzwaarde en stevige uitvoering van de  G2173BB
Het hekje is zo gemaakt dat je het kunt uitbreiden voor brede opening
Dit is de kern van ons kamerbreed klemhekje.

Meet van te voren de opening. In een rechte lijn tussen de muren.

 • Een klemhek wordt semi-permanent gebruikt.
 • Geschikt voor openingen tussen 97.5-106cm. Met optionele verlengingen (max. 1 per zijde), gaat tot 306cm.
 • Breedte doorgang deur 55cm
 • Hoogte 75cm.
 • Spijlafstand 5.5cm
 • Deurtje opent naar beide kanten.
 • Eenvoudig openingssysteem met één hand.
 • Blokkeer delen van je huis, waar je geen toezicht hebt op je kinderen.
 • Te hoog voor zelfs de meest levendige kinderen om over te klimmen en te moeilijk voor hen om te openen.
 • Chelsea Extra Wide Auto Close Metal Baby Gate - Wit

  GEWELDIG HEK VOOR BABY'S EN KINDEREN - Ontworpen door ouders, voor ouders. De EZY-Check®-indicator geeft aan dat het deurtje veilig dicht is, helpt zelfs de meest nieuwsgierige peuters op afstand te houden.

  GEWELDIG HEK VOOR HUISDIEREN - Gemaakt van sterke, hoogwaardige materialen en perfect voor zelfs de meest enthousiaste huisdieren zoals honden!

  Dreambaby Chelsea Extra Wide Metal Baby Gate combineert veiligheid en gemak in één fantastisch traphek.

  Swing slot: Als je door het hekje bent. Om te sluiten, geef je het deurtje dan een zetje, en hij valt in het slot. ( Je moet wel een duwtje geven)  Twee bewegingen:
  Het slot is heel eenvoudig door een volwassenen te openen. Eerst ontgrendelen ( met een hand ) en dan een beetje optillen ( 15 mm ) Door de twee bewegingen kan een kind het hekje moeilijk openen. De grootste collectie uitbreidingen zijn er voor de  G2173BB Standaard geschikt voor openingen van 97.5 tot 106 cm.Vanaf hier kun je met los verkrijgbare uitbreidingen het hekje tot max 306cm .Dit hekje is goedgekeurd onder EN1930:2011 Te gebruiken voor kinderen maar ook voor huisdieren.

  DreamBaby Chelsea Xtra-Wide Hallway Gate - Dream Baby  G2173BB  Hall-Way klemhekje standaard opening 97 tot 106cm. We kennen deurhekjes en traphekjes. Dit is eigenlijk een nieuwe catagorie: “Hallway gate”

  De hallway hekjes zijn wel familie van de klemhekjes en worden door schroeven tussen twee muren geklemd.  ( Volgens de EN-1930:2011 ben je wel verplicht om gebruik te maken van de mee geleverde wall-mounting plaatjes.)

  “swing-shut”
  Dit hekje heeft een paar bijzonder kenmerken. Zo heeft dit hekje een handmatige sluiting ( manual closing) Het hekje gaat dus niet automatisch dicht, maar als je het hekje een duw geeft dan gaat het hekje dicht en word het hekje meteen vergrendeld.   Door die “duw” noemen de Engelse  dit een Swing Shut.

  De reden waarom gekozen is voor dit handmatige sluitingssysteem is omdat je dit hekje kunt uitbreiden. Dan zijn handmatige systemen een beproefd en veilig systeem.

  Sluiting, boven en onder.  Open in twee bewegingen.  Dit hekje heeft boven een vergrendeling die je met een hand kunt openen.  Maar het openen gaat in twee bewegingen. Eerst boven ontgrendelen, daarna 10mm oplichten zodat ook de vergrendeling  aan de onderkant open gaat.

  Deurtje kan naar twee kanten open:  Het maakt niet uit van welke kant je komt. Het deurtje kan naar twee kanten open. Dus naar je toe, of van je af.

  Klemmen: Ga je uitbreidingen gebruiken dan kun je het hekje nog steeds klemmen, maar volgens de Europese regels ben je verplicht om de bijgeleverde wall-cups te gebruiken. ( BS-EN1930:2011)   De Wall-cups kunnen ook gelijmd worden met dubbelzijdige tape.  Een heel goed alternatief zijn de Wall-Savers. Die zijn 110mm doorsnede en hebben geen lijm of schroefjes nodig.

  Opening doorgang poortje: 55 cm
  Spijlafstand 5.5 cm
  Keuring: BS EN1930:2000 en ASTM F1004-07
  Gerelateerde Producten