Command schroefhek WIT VOOR HONDEN

Command
COM02200P
72cm tot 107cm
kg
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving

Command een  hondenhek (schroefhekje)  van 65 tot 107 cm volledig instelbaar is

Veel hondenbezitters willen wel een schroefhekje kopen maar vaak is de maat te klein Dit schroefhekje heeft standaard een maximale maat van 107 cm.
Ook zijn de meeste kinderhekjes te laag, Dit hek is 75 cm hoog.  Dat is eigenlijk een goede maat zodat je nog net onder een eventuele leuning kunt monteren 

Er zitten een aantal voordelen aan een schroefhekje waarvan ik er een paar  zal noemen:

1) De ophanging van het hekje wordt met schroeven in de muur geboord. Daardoor "hangt"het hekje aan de muur en heb je geen last van een eventueel drempeltje ( want die is er niet)

2) Aan de kant van het scharnier zit een "dopje". Als je het hekje even weg wilt halen, dan hoef je alleen dat dopje los te maken en dan kun je in een keer het gehele hondenhekje optillen en wegzetten.


TIP: ik heb al heel wat hondenhekken gemonteerd. Dit is een uitstekend en sterk hekje ,maar de schroeven die in de doos zitten zijn niet ideaal. Meestal gebruikte ik mijn eigen pluggen en schroeven.  Dat heeft ook te maken of je de schroeven in hout of in beton moet vast zetten.
Nog een TIP:  er zit een "papieren-mal" bij zodat de gaatjes op de juiste plaats komen. Ideaal voor de montage. Maar gebruik ook een waterpas zodat het hekje exact verticaal hangt. scheelt in het werk.


Bij de COMMAND serie is het mogelijk om losse uitbreidingen te bestellen waardoor het basis hekje met 25 cm uit te breiden is.  We kennen zelfs hondenbezitters die 2X zo'n uitbreiding gemonteerd hebben.

De Command is medium hoog, 75 cm. 
En alle onderdelen die je nodig hebt zitten in de doos.

!