BabyDan Streamline XL Child and Pet Schroefhek Zwart 63-106.8cm

BabyDan
5705548031909
5705548031909
104.cm hoog
kg
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Streamline Schroefhekje 104cm hoog zwart

Oersterk HOOG hekje (104 cm ) dat geschikt is voor Speciale kinderen, honden en verdwaalde Senioren.. Breed instelbaar van 63 tot 106.8 cm

Veel verkochte combinatie voor je hond en baby. Dan Streamline is een origineel schroefhek. (Oersterk, maar je moet wel een paar gaatjes boren)

Belangrijkste maten :
Hoogte 104 cm
Afmeting 63.5 - 106.8 cm

In de doos zit:
2 x panelen
1 x muurbevestiging
Duidelijke gebruiksaanwijzing

Verkrijgbaar in de kleur zwart.
Gemaakt van sterk metaal.
Snel en veilig tegen je muur te monteren.
Met 1 hand gemakkelijk te openen.
Getest tot 24 maanden. Maar in praktijk blijven schroefhekjes veel langer hangen.
Voldoet aan de strenge Amerikaanse normen en de Europese keuring EN-1930:2000 norm.

Voordelen:
+ Toegelaten en geschikt voor huisdieren en kinderen. ( DK-EN1930 keuring)
+ Sterke constructie bevestiging op 4 punten ( met schroefjes in de muur.)
+ Eenmaal gemonteerd, snel tijdelijk te verwijderen of terug te zetten
+ Geen drempeltje waar je over zou kunnen struikelen.
+ Een echte een-hand bediening om te openen of te sluiten.
+ Ook voor links- of rechtshandige personen eenvoudig te open
+ Door de 104 cm hoogte een echte afscherming voor hond of klimkabouter.

Eigenschappen: Het bijzondere van dit hekje is dat het hoger is dan alle andere (normale) hekjes. Met 104cm heb je echt een hoog hekje. Dit hekje kun je instellen van 62.5 tot 106.8cm ( meeste deuren e.d. vallen dan onder deze maat) Je kunt het hekje NIET breder maken dan deze maat.

Doelgroep:

Speciale kinderen hebben baat bij een hoger en steviger hekje. Dit hekje is veel sterker en stabieler en (in de praktijk) ook geschikt voor kinderen ouder dan 24 maanden. Tweede groep zijn de huisdieren. Kinderen en huisdieren zijn niet altijd een goede combinatie. Soms wil een hond ook wel even rust. Zowel de hond als het kind kan dit hekje moeilijk openen. (Sommige rassen zijn echter heel lomp en zwaar, die vallen buiten de doelgroep) Een nieuwe derde doelgroep zijn Senioren, die soms in het donker een beetje verdwalen en dan alsnog van de trapvallen.

Gebruiksaanwijzingen: Het hekje bestaat uit 2 delen die over elkaar heen schuiven. (en dan wel vast worden gezet op de ingestelde maat) Daarna kun je met de METALEN schroeven het hekje exact op maat maken. Aan een kant komt het scharnier en de muur bevestiging (voorzien van een los-klik systeem) , Aan de andere kant komt de een-hand snel sluiting. i.v.m. de hoogte heeft dit hekje ook een versteviging aan de onderkant. Het openen gaat heel gemakkelijk met een hand, maar wel in twee bewegingen. Eerst met het het schuifje de vergrendeling aan de bovenkant openen, en dan 12mm optillen zodat het hekje ook aan de onderkant vrij komt.

De montage: Gaat heel eenvoudig. In de doos zit een papieren afteken-mal zodat je precies weet waar je de gaatjes moet boren voor de pluggen en/of schroeven. (Die zijn afhankelijk van de kwaliteit van je muur en zitten niet standaard in de doos. ) Wel adviseren wij het gebruik van een waterpas zodat de gaatjes precies vertikaal komen. Eenmaal gemonteerd is dit een prettig hekje waar je niet over struikelt.

Levering: Het hekje is uit voorraad leverbaar. Voor 12 uur besteld en betaald, volgende werkdag in huis. (in 90% van de leveringen) Levering via DPD : GRATIS: ZONDER VERZENDKOSTEN,

Garantie: Het hekje kan bij normaaLgebruik eigenlijk niet kapot. We durven dan ook 1 jaar garantie op dit hekje te geven. (maar niet tegen kapot bijten door honden, of roestvorming en of lomp geweld. )

Tags: SCHROEF-HEKJE 104cm Hoog.

Doelgroep: Speciale kinderen, Huisdieren, Senioren, Kinderdagverblijf. Schroefhek hoogglans WIT / ANTRECIET ZWART

Werk hoogte 104cm (let op eventuele leuning?) Let op: 104cm is de hoogte, NA montage (montage mal) Het ijzerwerk van het hekje is ongeveer 96cm. Er zit ook ong. 6cm aan de onderkant. Breedte 62,5 - 106,8cm Geen uitbreiding mogelijk Spijl afstand onder 65mm Metaal

Merk BabyDan Type Schroefhek (je moet dus gaatjes in de muur boren)

EAN 5705548031909
Goedkeuring EN 1930:2000 (aangevraagd als ”Pet gate”)

Tested and approved in accordance with: EN1930:2011
Gerelateerde Producten
!