Mommy's Helper Car Seat Sun Shade Isolatiehoes voor elke autostoel

Mommy's Helper
0036768107040
0036768107040
Isolatiehoes
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Isolatiehoes voor elke autostoel!

Isolatiehoes

The mommy's helper car seat sun shade - de auto stoel warmte beschermer.

Ideaal voor de warme dagen.

Zorg ervaar dat de autostoel niet heet word voordat uw kindje er in gaat. Gemakkelijk te instaleren en op te bergen. Vouw de autostoel beschermer en rek deze uit zodat die over de autostoel past. En om op te bergen gemakkelijk op te vouwen en bij elkaar te houden door het elastiekje.

Isolatiehoes Autostoel - Bij tropisch weer is dit bijna een must, bij een warme zomer is dit een uitkomst...!

Wat is het?:
Het is een isolatie hoes in de vorm van een grote autostoel die, als de auto geparkeerd staat, over de autostoel gaat. Als je dan terugkomt is de auto van binnen gloeiend heet, maar als je de hoes van het stoeltje haalt dan zul je zien dat de stoel koel, en comfortabel is. Eigenlijk zit de kleine in de meest comfortabele stoel van allemaal.

In de praktijk:
De isolatie hoes is handig in het gebruik, nadat je het kind uit de autostoel gehaald hebt kun je de hoes snel en eenvoudig over elk merk autostoel doen. Het elastiek aan de onderkant zorgt dat de hoes goed blijft zitten en hij past altijd. Bij terugkomst in de auto kun je de hoes opvouwen en met het elastiekje dat aan de hoes zit kun je hem opvouwen tot een klein pakje.

We hebben de verpakking iets veranderd zodat hij plat door de brievenbus kan. Voordeel is dat u niet hoeft te wachten op de post. Het pakje ligt gewoon s'avonds in uw brievenbus.
Kleur Zilver
Gerelateerde Producten
!