Hondenhekjes

Honden zijn groot favoriet als familie huisdier, en veel kinderen zijn dol op hun familiehond. Maar kinderen moeten altijd onder onder toezicht wanneer ze omgeven zijn bij honden.

Elke hond zou kunnen bijten.  Dus soms is het fijn om je hond en baby of kind even apart te zetten. Dat de hond zijn eigen ruimte heeft om te eten of te slapen. Dan zijn hondenhekjes, ook wel Pet Gate's perfect.

Een hondenhek is bedoeld voor huisdieren Maar stiekem ook voor kinderen om weg te houden van de hond.

Lees bij producten de informatie en waarschuwingen.

Hondenhekjes zijn geschikt om de doorgang tot elke kamer in je huis, inclusief keuken en slaapkamers, te belemmeren. Dog Gate kan worden gebruikt om gangen, deuropeningen en trappen te versperren.

Bij de meeste traphekjes denken we vaak aan de veiligheid van kleine kinderen, maar ook steeds meer honden- en katteneigenaren zien het nut van zo’n veiligheidshek. Hebben jullie een grote hond? Dan kan een oplossing gevonden worden in het hondenhek. Maar liefst 75 cm of 105 cm hoog, met een versterkte ophanging en bewerkt met een lak die niet giftig is. Dus als de hond aan de spijlen knaagt, kan dit geen kwaad. En er is zelfs een variant met een kattenluikje!

Belangrijk: Deze hekje zijn in eerste instantie ontworpen voor huisdieren. Vaak zijn ze wel een afgeleide van een bestaand hekje voor kinderen, maar deze hekjes te hoog, te zwaar, of hebben net te grote opening aan de muur.

Waarom een traphek of klemhek als hondenhek.
Honden en baby's of kinderen kunnen toch goed samengaan?

Sommige honden gaan perfect met kleine kinderen, andere vinden het maar vreemde kleine wezens.

Leer jonge en kleine kinderen al vroeg hoe ze met honden om moeten gaan.
Maar baby's en kinderen moeten altijd onder toezicht zijn wanneer er honden in de buurt zijn.
De kans is het grootste wanneer je kind gebeten wordt wanneer ze aan  spelen zijn of wanneer er eten in de buurt is.

Dan is een hondenhekje of traphekje wel een uitkomst. Als je je kind en je hond even apart wil hebben.

Een hondenhek kan ook uitkomst bieden wanneer je familie, vrienden of kennissen op bezoekt hebt. En iemand is bang van de hond. Dan kan de hond ook even achter het hekje. Maar dan heeft je hond nog wel contact met de kamer.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking