Garantie, Retourneren, Klachten & Reviews

Garantie

Bij Traphekjes.nl staan we achter onze producten, onze service en de klant. Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn met uw bestelling, aarzelt u dan niet en neem direct contact op met Traphekjes.nl.

Mocht uw product defect raken, dan kunt u natuurlijk ook op ons rekenen. Op al onze producten is de garantietermijn van de leverancier van toepassing. De duur van deze garantie staat bij elk product vermeldt. De door ons aangeboden fabrieksgarantie doet niets af aan de wettelijke garantie waar u als consument recht op heeft. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen/of is wat u als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Voordat u een artikel retour zendt moet u Traphekjes.nl op de hoogte brengen.

Defect bij ontvangst

Als uw product direct bij ontvangst niet goed functioneert, neem dan zo snel mogelijk contact op met Traphekjes.nl. Wij zullen u een passende oplossing bieden.

Retourbeleid

In Nederland geldt een wettelijke vastgestelde zichttermijn van 14 dagen. Bij Traphekjes.nl mag u 30 dagen nadenken over uw aankoop. Zo kunt u uitgebreid uw artikel uitpakken, bestuderen en ervaren. Binnen deze 30 dagen kan de koper de bestelling zonder opgave van redenen retourneren. Deze termijn van 30 dagen start op de eerstvolgende dag na ontvangst van het product.

Retourneren is gratis wanneer u uw retour eerst aanmeldt. U ontvangt dan een retourlabel waarmee u het artikel gratis terug kunt sturen. Wanneer u een artikel zonder voorafgaande mededeling terugstuurt, zijn de kosten voor uw eigen rekening.

Voor het retourneren van uw artikel kunt u het wettelijk vastgestelde modelformulier in te vullen. [modelformulier] U bent niet verplicht om dit formulier in te vullen. U kunt ook een e-mail sturen of bellen om uw retournering aan te melden. U ontvangt dan een retourlabel dat u kunt gebruiken om uw artikel terug te sturen. Nadat u de retournering heeft aangemeld, heeft u 14 dagen de tijd om het artikel terug te sturen.

U kunt onbeschadigde artikelen gratis retourneren als:

– U het artikel aanmeldt voor retour binnen de zichttermijn van 30 dagen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling.*

– Het artikel in de originele staat is en indien redelijkerwijs mogelijk in de zo origineel mogelijke verpakking is.*

– Het artikel licht gebruikt is. Dit geldt niet voor onderdelen en accessoires. Het komt erop neer dat het product slechts in die mate uitgepakt en/of gebruikt wordt dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.*

– Indien het product niet schoon geretourneerd wordt of het product niet meer kan worden doorverkocht.*

*indien dit het geval is zijn wij genoodzaakt waardevermindering in rekening te brengen voor de consument.

Na ontvangst van de retourzending zal Traphekjes.nl de aankoopprijs en de eventuele verzendkosten van het product vergoeden. Het retourbedrag zal door Traphekjes.nl uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst herroepingsmedeling van de retournering teruggestort worden op het bankrekeningnummer van de koper. Deze termijn start op het moment dat de consument het artikel terugstuurt. Als u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt, dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd. In ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Retouradres:

Tiltak BV
Kobaltstraat 2a
1411 AM Naarden

Let op: De eventuele verzekerkosten voor deze retourzending zijn voor rekening van de koper. Mocht een pakketje kwijtraken of beschadigd raken, dan bent u als consument wettelijk verantwoordelijk.

Wij kunnen kosten voor waardevermindering van de producten in rekening brengen als de schade die ontstaan is, het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Klachten

Heeft uw opmerkingen of klachten over de producten of service van Traphekjes.nl neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of ons contact formulier. Traphekjes.nl zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om u een oplossing te bieden, en uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht inhoudelijk op de klacht reageren.

In geval van klachten of geschillen kunt u ook terecht bij het Europese online geschillenplatform (ODR): http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Geschillen

Geschillen tussen de consument en Traphekjes.nl over de totstandkoming of uitvoering van overeenkomsten met betrekking tot door Traphekjes.nl te leveren of geleverde producten en diensten, kunnen zowel door de consument als de ondernemer worden voorgelegd aan de Geschillencommissie Webshop Keurmerk via [email protected]. Daarnaast kunt u voor geschillen ook contact opnemen met Geschillencommissie Thuiswinkel. Bezoek de website voor meer informatie: www.sgc.nl.

Reviews

Bij Traphekjes.nl is het mogelijk om een review achter te laten via Trusted Shop Review. Om een review achter te laten via. Ben jij tevreden met een van onze producten dan vinden wij het fijn als je een review achterlaat. Ook als je niks bij ons hebt aangekocht of je niet tevreden bent is het mogelijk om een review achter te laten. Een Trusted Shop review kan alleen door de reviewer aangepast worden. Dit maakt het betrouwbaarder, omdat je als website-eigenaar de reviews niet zelf kunt aanpassen. Daardoor kunnen er zowel negatieve als positieve reviews geplaatst worden. Bij een negatieve review zullen wij er uiteraard alles aan doen om de klacht op een goede manier op te lossen. Er worden geen betaalde reviews op onze website geplaatst.

Reviewbeleid Trusted Shops: https://www.trustedshops.nl/reviews/

Disclaimer

De website van Traphekjes.nl geeft informatie over de producten.

De informatie die verstrekt wordt, is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Echter, fouten (in de verwerking van deze informatie) kunnen niet altijd worden voorkomen. Traphekjes.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die het gevolg is van handelen en/of beslissingen naar aanleiding van de informatie die verstrekt is via de website of naar aanleiding van e-mails. Het gebruik van de verkregen informatie geschiedt dan ook voor volledig risico van de gebruiker. Als u vragen of opmerkingen heeft over de informatie die u werd aangeboden door Traphekjes.nl, dan kunt u contact met ons opnemen.

Hoe kunnen wij helpen?

Hoe kunnen wij helpen?

Bel ons

035-2063085

035-2063085

E-mail

E-mail

[email protected]

Social media

Social media

9,7Review LogoWij scoren een 9,7 op Trustedshops

Traphekjes.nl

Kobaltstraat 2A
1411 AM, Naarden
Nederland Bekijk op Google Maps

BTW: NL802464427BO1
KvK: 32055825

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »