Betalingsmogelijkheden

U kunt uw bestelling bij ons op verschillende manieren betalen. Bij het afronden van uw bestelling kunt u op de beveiligde pagina aangeven hoe u wenst te betalen.

Veilig betalen

Alle prijzen die op onze website vermeld zijn, zijn inclusief 21% BTW.

Zodra wij je betaling hebben ontvangen, wordt je bestelling direct verzonden.

Gedurende de bestelprocedure kom je op de super beveiligde site van Mollie in Amsterdam. Die site wordt elke dag gecontroleerd op virussen en andere verkeerde software. Na het doorlopen van de betaling kom je terug automatisch terug op de homepagina (niet op rode kruisje drukken, ook al duurt het even).

Sommige betalingsmogelijkheden zijn daarbij sneller dan andere. je hebt de keuze uit diverse betaalmethodes. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden die wij accepteren:

-        PayPal: (wordt meteen verwerkt)

-        iDeal: (wordt meteen verwerkt) ons advies!

-        Rembours: (Tegenwoordig een kostbare optie. )

-        Kopen op rekening:  ( Neem eerst contact met ons op , na toetsing , meteen verwerkt)

-        Bankoverschrijving: (duurt c.a. 2-3 werkdagen)

PayPal

Super veilig! Je bankgegevens worden niet verstrekt aan de webshop maar blijven veilig bij PayPal. Indien je met PayPal wenst te betalen, kies je in het winkelmandje voor de optie Betalen met PayPal'. Volg verder de instructies van PayPal's internetkassa. Meer weten over Paypal? kijk op de website van Paypal.

iDeal

Extra betaalgemak! De betaling wordt direct overgeschreven. Direct via internetbankieren betalen op de vertrouwde wijze. Je kunt gebruik maken van deze optie als je aangesloten bent bij: Rabobank, ABN-AMRO, ING-bank, SNS-bank of bij de Postbank.

Rembours

Betalen onder rembours betekent dat je betaald aan de postbode bij ontvangst van de bestelling. Houd er rekening mee dat je contant moet betalen. Remboursbetalingen zijn alleen in Nederland mogelijk en als het factuuradres hetzelfde is als het bezorgadres. Rembours is de duurste betaling die je kunt bedenken. De kosten van Vullings Transport zijn door de enorme administratieve rompslomp 19,50 euro. Daarbij bellen wij je eerst nog even om de bestelling met je te controleren en af te stemmen.

Opmerking: Rembours is een bijzondere methode die heel veel arbeid en administratie kosten vergt. Vandaar dat wij binnen afzienbare tijd zullen overgaan naar: betalen op rekening. (in voorbereiding)

Betalen op rekening:
Sommige bedrijven of instellingen kunnen ( of mogen) alleen op rekening kopen.
Dit kan alleen na overleg, en bij een redelijk bedrag. ( orders boven de € 250,=)

 

 

Bankoverschrijving

Je maakt het eindbedrag van de bestelling vooraf over op de bankrekening. Zodra je de bestelling hebt geplaatst, ontvang je van ons online betaalsysteem Mollie een e-mail met de bankgegevens voor de betaling. Pas wanneer de betaling bij ons binnen is word je bestelling definitief (Let op bij vooruitbetaling kan het soms enkele dagen duren voordat het geld binnen is, met het risico dat de door jou bestelde producten tijdelijk uitverkocht zijn).