Levertijden en verzend indicatie

Door je bestelling ga je met ons een overeenkomst aan. Soms zijn er reden dat je toch van de bestelling af wilt zien. Zolang wij de bestelling nog niet verstuurd hebben, is een telefoontje voldoende om de overeenkomst stop te zetten. Daarna graag zelf nogmaals bevestigen per e-mail: Info@pasopshop.nl

Onze dozen zijn te groot voor POST.NL. Daarom maken wij gebruik van DPD.  Eigenlijk de enige pakket dienst aanbieder die onze pakketten kan handelen. Maar met het nieuwe DPD systeem krijgt u een mailtje of SMS ongeveer een uur voordat de bezorger bij u aan de deur staat.
BELANGRIJK: als u het predict bericht van DPD krijgt en u bent niet thuis, dan kunt u DPD bellen en en andere afspraak maken.  Dat zorgt voor een probleemloze aflevering.

Voor alle leveringen geld dat je ze ook op een ander aflevering adres kunt laten leveren. Vooral als je vaak niet thuis bent is dit een ideale oplossing. Favoriete aflever adressen zijn o.a. oma's en opa's.

Leveringstermijn

Alle bestellingen zullen binnen 1 week geleverd worden, maar meestal tussen 2-3 werkdagen. (tenzij op de website vermeld staat dat het artikel uitverkocht is). Indien het product niet op voorraad is, zullen wij je meteen een mailtje sturen met de verwachte leveringstermijn. Mocht de leveringstijd voor je te lang zijn, dan kun je de bestelling gratis annuleren.

Hoe wordt mijn pakket geleverd?

Eerst wachten op je betaling. Zodra deze binnen is, gaat het proces beginnen. Je pakket word gemaakt en dagelijks om 15.00uur aangeboden bij DPD.
DPD levert met het PREDICT SYSTEEM om de klanten meteen te informeren .
1) Als de DPD auto de dozen heeft opgehaald en gescant dan ontvangt u een eerste mail dat het pakket bij DPD in de auto zit.
2) Daarna kunt u nog meer mails verwachten als het pakket via allerlei verdeelcentra loopt.
3) Bij de uitlevering ontvangt u een SMS bericht van DPD. ongeveer een kwartier voordat de bezorger bij u aan de deur staat.
4)  ALS U NIET THUIS BENT:  Geef het dan meteen door aan DPD zodat ze een tijdstip kunnen kiezen dat u WEL thuis bent. Doe dit VOORDAT de bezorger bij u aan de deur staat.
5) Als de bezorger u gemist heeft, en er geen communicatie is geweest, en het ook niet lukt om het pakket bij de buren af te leveren, dan zal het pakket naar een z.g. Pakket-shop bij u in de buurt gaan. ( zo dicht mogelijk) Dat kan een bloemen winkel of een schoenenmaker zijn.
In dat geval zal u zelf even naar de pakket-shop moet gaan voor het pakket. ( de bezorger komt dan NIET meer langs)
6) Nadat uw pakket 2 weken op u heeft liggen wachten wordt het door de pakket-shop terug gezonden.
7) Binnenkort zal het predict systeem zo verfijnt zijn dat u op uw Smart Phone het pakket LIVE kunt volgen.
8) Onze leveringen via BOL.COM gaan op de ouder westen manier. Bol.Com verstrekt geen telefoonnummers, dus u krijgt ook geen SMS, Bol.Com geeft ook geen e-mail adressen, dus u ontvangt ook geen e-mail van DPD.

 Waarom wij werken met DPD en niet met Post.NL?
Dat heeft te maken met het volume van onze dozen. Post.NL vindt onze dozen te groot en berekend een forse toeslag op elk hekje dat wij versturen.  ( Dus geen korting maar een toeslag)
DPD doet dat niet. Daardoor kunnen wij vanaf een laag bedrag ook ZONDER VERZENDKOSTEN  leveren.
Onze dozen worden MET DE HAND gescand omdat ze te groot zijn voor de sorteer machine.
Daardoor kan de zending ook iets langer duren.  Wij hebben het over 1 tot 3 werkdagen.
De meeste dozen ( zo'n 73%) zal de volgende werkdag al worden aangeboden.
Maar op de wadden eilanden zal het de volle 3 dagen gaan bedragen

Opmerking: Als je na 14 dagen je pakket nog niet hebt, kun je ons altijd even bellen(073-6840840) of mailen info@pasopshop.nl. Dan gaan we op zoek naar jou pakket.

Verzendkosten

Onderstaand vind je een kort overzicht van de verzendkosten die Safety Things BV hanteert.

Bij het invullen van de bestelling op onze website kun je kiezen uit de volgende leverings mogelijkheden.

 

Verzendkosten Nederland

Brievenbus - Voor kleine artikelen die door de brievenbus passen rekenen wij 2,50 euro.
Normale pakjes - Voor normale zendingen die met de pakjes service van DPD worden afgeleverd, bedragen de verzendkosten 5,95 euro. Verzendkosten naar buitenland
De verzendkosten naar het buitenland zijn opvraagbaar.
In enkele gevallen zoals extreme drukte, feestdagen, noodweer, stakingen en foutsorteringen kunnen pakketten enige vertraging oplopen.
Wij zijn hierin afhankelijk van DPD.