Say ‘Hello’ to our team…

ONS TEAM VOORSTELLEN

Traphekjes.nl is in januari 1999 gestart in Nederland. Ons team is klein, maar kan rekenen op ondersteuning door Babyproofers, stagiaires en een netwerk van (soms tijdelijk ingehuurde) deskundige medewerkers en freelancers. We stellen ons graag aan je voor.

de kleine van marieke

Marieke Vos

Magazijn & website manager.

top product

Jan Pieter Vos

Eigenaar & technische vakman.

test divice

Jannie Vos

Office assistent & administratief medewerker.

 

Even een korte omschrijving

Traphekjes.nl is een gespecialiseerde site van de SafetyThings.nl.
Het bleek dat er heel veel vragen (en oplossingen) bestaan voor traphekjes.
Wij ontvangen dagelijks vragen over draaitrappen, moeilijke trappen en opentrappen.

Vandaar dat wij nu besloten hebben een overzichtelijke site alleen voor traphekjes te maken. Alles wat je zoekt kun je hier op deze site vinden...

35

Hebben vandaag al antwoord

62

Vinden ons leuk

17

Hebben vandaag al een hek besteld

 

Loods - Magazijn

Je kunt bij ons altijd terecht, via internet, telefoon, of je brengt een bezoekje ( op afspraak anders heb je de kans dat je voor een gesloten deur staat ) aan onze loods in Rietveldenweg 2 te
's-Hertogenbosch ( Nederland ) om je bestelling af te halen. Of om te kijken en te voelen. Onze collectie staat alleen online, in de loods hebben wij geen afdeling. De producten liggen namelijk in onze loods / magazijn..

Verzenden - Levertijd

Wij geven bij iedere bestelling aan wanneer wij de order verwachten te versturen. Gemiddeld versturen wij binnen 2 werkdagen je bestelling. Zodra wij je bestelling versturen ontvang je een mailtje hierover. En halen we de aangegeven verzend-indicatie niet, dan krijg je bericht wanneer we je bestelling wel kunnen versturen..

Bestellen

Wil je iets je iets bestellen? Dat kan heel eenvoudig. Onze website is beveiligd en het scherm waar je jouw persoonlijke gegevens invult is extra beveiligd.

Wij hebben inmiddels een tevreden klantenkring in Nederland en België.