BABYDAN FLEX MUURBEVESTIGING LOSSE SPIJL EN DE PLASTIC RONDJES ZWART

BabyDan
    Levertijd:1-2 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Halve muurbevestiging. In deze set zitten alleen maar de dopjes en de laatste spijl die nodig is om het hek compleet te maken.

Dit kan je NIET gebruiken voor te KLEMMEN.

babydan flex halve muurbevestiging
Inhoud:1 spijl 71cm hoog1 losse kegel
1 los dopje met een gaatje
2 losse dekseltjes
babydan flex losse onderdelen met losse spijl
Zwart: De fabrikant noemt het zwart, maar het is eigenlijk bijna zwart.De exacte kleur is RAL9021 Antraciet  een kleur die bijna zwart is en WEL voldoet aan de EN1930 norm   (klik op de link voor meer informatie)
In veel nieuwbouw huizen of klassieke huizen ( jaren 30 woningen ) heb je bij de trappen vaak een pilaar, stangen, buizen of spijlen. Ligt er een beetje aan hoe je ze noemt. In ieder geval. Je kan daar niet makkelijk iets op schroeven. Dus gebruik je de kabelbinders, tie wraps of andere materiaal om het babydan flex hek te fixen naast de spijl van de trap of de balustrade of balkon. Maar... wanneer je alleen het deurtje los koopt en de sections, verlengdelen of panelen. Dan kom je de laatste spijl en de dopjes om het gesloten te maken te kort. Die ontbreken namelijk. Wij snappen dat je dan geen hele muurbevestigingsset wil kopen. Maar eigenlijk een halve. Zonder die lange strips. Vandaar deze oplossing.
Nieuwste Europese veiligheidsnorm: EN1930: 2011
Reserveonderdeel: Ja