Safety Things / BabyDan Flex Traphekje 2 deuren 152cm incl. muurbevestiging Wit

SafetyThings
8712086835637
8712086835637
    Levertijd:3-5 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

  • Traphekje gratis verzenden!
  • Een traphekje bestel je gemakkelijk via www.traphekjes.nl.
  • Wil je meer informatie over traphekjes of advies op maat?
  • Bekijk onze blog over traphekjes of neem contact met ons op!
  • Je bent ook van harte welkom in onze loods.

Safety Design

Hier kun je een systeem hekje zelf samen stellen. Alle verschillende onderdelen in een lijst.

Een metaal schroefhekje wat een samenstelbaar hek is.
Je kan het niet inschuiven. Veiligheidshek komt in een hoek, boog of zig-zag te staan. Traphekje staat dan ook stabieler dan in een rechte lijn. Hoe langer de rechte lijn hoe wiebelig het hek kan worden. Wil je alles los bestellen? Dat kan ook.
Hulp nodig? Bel 0736840840 of mail marieke@safetythings.nl Vergeet niet foto's en maten door te geven.

De balk aan de onderkant bij de opening is belangrijk. Dit zorgt ervoor dat het hekje niet uit elkaar valt wanneer het deurtje open staat. Wanneer je nu toch bang bent dat je hierover een struikelt dan zou je een drempeltje erbij kunnen bestellen. Dit is een optie.

BabyDan Flex Systeemhek
Het BabyDan Flex Systeemhek is multifunctioneel.Je kan het gebruiken als traphek, deurhek of als afscherming van bijvoorbeeld de open haard. Het systeem is eenvoudig te monteren. Het systeemhek bestaat uit een deur en meerdere losse delen en kan met behulp van muurbevestiging aan een muur vastgemaakt worden. Je kunt het systeemhek aanvullen met verlengstukken van 20 cm, 33 cm, 46 cm, 72 cm en een extra deur.
Afmetingen sets - Maat S: 90 - 112 cm- Maat M: 90 - 146 cm- Maat M+: 90 - 164- Maat L: 90 - 223 cm- Maat XL: 90 - 278 cm- Maat XXL: 90 - 360 cm
Eigenschappen
- Makkelijk te verplaatsen
- Bestaat uit 1 of 2 deuren en meerdere losse delen
- Eenvoudig te monteren aan de muur
- Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm EN1930:2011

1 set muurbevestiging voor links en rechts op de muur. De plastic strip is 4 cm diep. Houdt hiermee rekening mee wanneer je het hekje tussen de muren gaat monteren... Belangrijk: Op alle foto's zie je dat het hekje op de VLOER staat.
Als het hekje "zwevend" aan de muurbevestiging hangt, dan zal de muur bevestiging  vroeg of laat onder het gewicht van het hekje afbreken. De muurbevestiging zorgt alleen dat het hekje niet gaat schuiven.  Dus gewoon op de vloer plaatsen . Opmerking:  Als wij spreken over "maatwerk" dan bedoelen we dat je met standaard formaten van 20cm, 33cm, 46cm en 72cm veel mogelijke combinaties kunt maken.Als je 3 stukjes van 20cm gebruikt heb je totaal 60cm. of met een stukje van 20cm en 33cm dan kun je 53cm maken.Op die manier maak je combinatie en lever je maatwerk, Maar het is NIET mogelijk om de standaard formaten zelf in te korten. ( Bij het demonteren van de eenmalige kunststof scharnieren gaan deze kapot en zijn dan niet meer opnieuw te gebruiken.)
Nieuw. Baby Dan Flex configureerbaar gegroepeerde traphek.

De Traphek van BabyDan. De Flex bestaat uit losse sections ( onderdelen ). Stel je eigen traphek samen. Je kan kiezen uit 1 of 2 deuren en het aantal verlengstukken dat je nodig hebt.

En 1 set muurbevestiging voor links en rechts op de muur. De plastic strip is 4 cm diep. Houdt hiermee rekening mee wanneer je het hekje tussen de muren gaat monteren...

Heb je extra hulp nodig? Bel ons 0031736840840

Kunnen wij je even niet te woord staan dan kunt je altijd je naam en telefoonnummer inspreken of een e-mail versturen naar info@pasopshop.nl met foto's en maten van jullie trap of situatie. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Wat je ook kan doen. Is stroken van  het deurtje 72cm. En sections 20cm, 33cm, 46cm en 72cm knippen. De stroken leg je op de vloer en dan zie je ongeveer hoeveel je nodig hebt.

Bijvoorbeeld als je een dubbele trap hebt waar je 2 deuren in wilt hebben. Van muur tot muur.

NIEUWSTE Baby Dan Hek. Baby Flex Configuregate Veiligheidhek Nieuw. Het BESTE systeemhek van 2014 nu al bij ons verkrijgbaar. Eenvoudig te bestellen en snel geleverd! Baby Dan Flex Configuregate Veiligheidshekje. BD Safety Gates - New Standaard EN1930:2011 babydan traphekje.

BabyDan Flex bestaat uit deur en panelen en/of verlengstukjes. Het mooie van dit traphekje is dat je het op verschillende manieren kan plaatsen en bevestigen.

De Baby Dan Flex is perfect voor je kind wat uit de buurt van trappen of brede deuropeningen moet blijven.
Of als scheidingswand of als haardhek.

De Baby Dan Flex is eenvoudig te monteren en je kunt je hek uitbreiden met meerdere panelen ( sectie ) en positioneren zoals je dat zelf wilt. De extra brede deur geeft gemakkelijke toegang, en heeft een dubbele vergrendelde handgreep voor extra veiligheid, die gemakkelijk met een hand kan worden geopend door een volwassene. Dankzij de snel ontsluitende muurbevestigingen, kan het hek gemakkelijk worden gedemonteerd van de muursteunen zonder het gebruik van gereedschap.

Het geheim van de Baby Dan Flex:
Drie dingen maakt dit hek uniek:
1) Tussen twee delen wordt de verbinding gemaakt door plastic tandwieltjes  Daardoor kun je het hekje in elk denkbare hoek of bocht zetten.
2) De tandwieltjes worden door een veer op elkaar gedrukt. Dat geeft de sterkte aan het hek.
3) Alle onderdelen van de FLEX passen ALTIJD op elkaar en zijn allemaal even lang 72cm  En met 1 klein stukje van 33 cm.
    Een deur is ook  van 72 cm. De doorgang is 53 cm.
Zo kan ook dit hek in elke gewenste breedte verlengt worden.

BABY DAN FLEX CONFIGURE Alleen configureren systeem te zijn in overeenstemming met de nieuwste veiligheidsnorm EN1930 getest en goedgekeurd: 2011 en tüv sud en GS geprüefte sicherheit

Gemaakt in Denemarken
Het deurtje kan je op elke gewenste plek neer zetten (dus ook als eerste of als laatste).
Gemakkelijk en snel met 1 hand te openen.
Snel weg te halen.
Kan naar beide kanten open.
Een breed deurtje.
Uitbreiden mogelijk.
Verlengen mogelijk.
Standaard maat
Goedgekeurd.

Nieuwste Europese veiligheidsnorm: EN1930: 2011
Min. Maat: 144cm
Max. Maat: 152cm
Gerelateerde Producten