BabyDan Flex S + Schroefhek FlexiFit

BabyDan
Deur + 20 + 20 + muurbev & ff
Schroefhek + Flex S
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

BabyDan Flex Small en Schroefhek FlexiFit samen op de overloop.

#SuperGate
Op internet forums kom ik vaak tegen dat mensen opzoek zijn naar oplossingen voor hun moeilijke trap of lastige trap. Waar geen normaal klemhekje of schroefhekje tussen past. En dan gaat het vooral om de trap naar boven. 1ste tree komt naar voren, waardoor geen standaard traphek past. De BabyDan Flex S. heeft als grootste pluspunt dat het 2 delen van 20 cm heeft. Nu je het stukje aan de zijkant ook afsluiten. Het veiligheidshekje staat in een hoek. Kan in een hoek van 90 graden maar ook 45 graden. zodat hij in een schuine lijn staat.
Het metalen Flexi Fit-hekje van BabyDan past in vrijwel iedere opening, omdat het beslag in een hoek kan worden aangebracht en zowel aan de binnen- als buitenkant van het kozijn geplaatst kan worden. Het hekje opent naar beide kanten en wordt met één hand bediend. Als het hekje in het deurkozijn wordt gemonteerd, is het geschikt voor openingen van 70,5 tot 104 cm. Als het hekje buiten het kozijn wordt gemonteerd, is de max. breedte 104 cm.
Het metalen traphekje de Flex Systeemhekje van BabyDan is geschikt voor elke hoek. Wordt geleverd met 2 panelen van 20cm, 1x deurpaneel 72cm en muurbevestigingskit Flexibel en makkelijk te plaatsen. Kan met één hand geopend worden. Gaat open in twee richtingen. Extra brede deuropening voor makkelijke toegang. Deurpaneel kan eender waar in de constructie worden geplaatst. Bruikbaar voor openingen van 90 tot 112 cm.
Tested and approved in accordance with: EN1930:2011