BabyDan Flex 1 deur + 5 x 20cm + 1 x 72cm & Schroefhek FlexiFit Wit

SafetyThings
Gecombineerd Deur + 5x20 + 72 + muurbev & ff wit
    Levertijd:1-2 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

BabyDan Systeemhek en Baby Dan Schroefhek samen.

Traphekjes voor moeilijke trappen!

Traphekjes gecombineerd:

Dit is iets waar niet alle ouders meteen aan denken. Maar onze BabyProofers ( die ook de hekjes monteren) kiezen hier regelmatig voor. Voor de trap die naar voren komt staat een BabyDan Flex opstelling. En bij de trap naar beneden de nieuwste uitvoering van de babyDan Flexi-Fit schroefhekje ( zonder drempeltje)

BABYDAN FLEX In Nederland hebben veel nieuwbouw huizen een trap waarbij de laatste tree net buiten de trap valt. Je krijgt dan een losse trede of een hoekje waar geen normaal recht toe recht aan traphekje past. Het gevolg is dat er GEEN klemhekje past en een schroefhekje past ook niet. Je staat net BUITEN de trap. Met de babyDan Flex kunnen wij het hekje om de trap zetten. De babydan flex V komt dan voor de trap op de grond te staan. in een hoek opstelling. of een L-opstelling maar een U-opstelling zou ook kunnen. Je kijkt wat bij jou de best oplossing is ( zie ook de foto's) Aan de muurzijden maakt het niet uit of je eindigt met een scharnierkegel of scharnierhoed. Kortom, de beste oplossing die je zoekt...!
BABYDAN FLEXIFIT WIT SCHROEFHEK 67-105.5CM SUPER FLEXIBLE
Dit is de vernieuwde Flexi Fit van Baby Dan.
Een van de beste en veiligste schroefhekjes die BabyDan heeft. Voldoet aan de laatste nieuwe veiligheidseisen door op een creatieve manier de spijlen net een ander “ritme” te geven. Daardoor heb je, ook aan de zijkant, kleinere spijlopeningen.  Dit schroefhekje is oersterk en gemakkelijk met een hand te bedienen.
Leeftijd: Getest tot 24 maanden Maar ook geschikt voor oudere kinderen.
Materiaal: Metaal
Gerelateerde Producten