BabyDan Flex Traphekje 2 x Deur 90 - 224 cm

Productomschrijving

Traphekje zelf samenstellen

Traphekje zelf samenstellen

Het BabyDan Flex traphekje is hét traphekje voor plekken waar de standaard traphekjes niet passen. Zo steekt bij een nieuwbouwtrap vaak de trede uit of een open trap vergt ook een andere oplossing. Met dit traphekje kun je hoeken maken om de veiligheid van je kind te waarborgen.

Duurzaam en stevig

Traphekje Het BabyDan Flex Traphekje is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal, waardoor het lang meegaat en bestand is tegen de druk die je kind erop uitoefent. Het traphekje heeft een modern en strak design.

Dubbele vergrendelingsmechanisme

Het hekje kan gemakkelijk worden geopend en gesloten met één hand, wat handig is voor ouders die hun handen vol hebben met andere taken. Het vergrendelingsmechanisme is intuïtief en zorgt voor een veilige sluiting, waardoor ouders gemoedsrust hebben. Het vergrendelingsmechanisme is ontworpen om voor volwassenen het traphekje gemakkelijk met een hand te openen, maar moeilijk voor kinderen en huisdieren te openen. Hierdoor blijft het traphekje stevig op zijn plaats en kunnen ouders erop vertrouwen dat hun kinderen veilig zijn.

Voordelen traphekje

Het BabyDan Flex Traphekje is zeer flexibel en kan worden aangepast aan verschillende openingen en vormen. Het heeft een uniek modulair ontwerp waarmee je de panelen in verschillende hoeken kunt plaatsen, zodat je het hekje kunt aanpassen aan de specifieke lay-out van je huis. Dit maakt het hekje uiterst veelzijdig en geschikt voor zowel brede als smalle openingen. Ook een groot voordeel is dat de muurbevestiging flexibel is zodat het traphekje zowel tussen het kozijn gemonteerd kan worden als op het kozijn. Het traphekje kan zowel naar binnen of naar buiten geopend worden. De doorgang is 52 cm en het traphekje is 71 cm hoog. Het traphekje is erg stabiel door de drempel, voor bevestiging boven aan de trap raden wij een anti-struikeldrempel aan.

Makkelijk en snel te monteren

Het schroefhekje heeft een afmeting van 90-224 cm en is naar wens eventueel nog uit te breiden. Het traphekje dient met schroeven gemonteerd te worden. Het traphekje is gemakkelijk te monteren en wordt geleverd met een montagekit en instructies. Het traphekje is gemakkelijk en snel weg te halen zonder schroevendraaier voor een eventuele tijdelijke vrije doorgang.

2 x Deurtje 72 cm + 1 x uitbreiding 72 cm = 216 cm mits op de dag gemonteerd is.
Muurbevestiging 8 cm ( 2 X 4 cm ) = 224 cm mits aan de binnenkant van de muur gemonteerd.

Inhoud doos: 2 x Deur 72 cm, 1 x uitbreiding 72 cm en 1 x set Muurbevestiging (2 x 4 cm)

Productspecificaties

SKU
67546-2400-19_S14
EAN
8720254185033
Gewicht
12000
Gewicht
10 kg
Lengte
216 - 224 cm
Breedte
4 cm
Hoogte
71 cm
Breedte opening
52 cm
Spijlafstand
6 cm
Aantal deurtjes
2
Kleur
Wit, Zwart
Materiaal
Metaal
Type sluiting
Handmatig
Binnen/Buiten
Binnen
Certificatie
Norm EN 1930.2011
Bevestiging
Schroefhekje
Functies
Uitbreidbaar, Eenhandige bediening, Drempel, Flexibele muurbevestiging (hoogte), Draaibare muurbevestiging, Tweezijdige opening, Tweerichtings opening, Kinderbeveiliging
Locatie
Hoektrap, Opentrap, Overlooptrap, Zoldertrap, Kwartslagtrap, Inoxtrap, Steektrap, Zwevende trap, Wenteltrap, Veiligheidshek
Garantie
1 jaar garantie
Tweerichtings opening
Ja
Drempel
Ja
Traphekje zonder boren
Nee

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking