BabyDan Flex Traphekje 252 cm & BabyDan Flexifit Traphekje 62 - 105 cm

Productomschrijving

Traphekje zelf samenstellen

Traphekje zelf samenstellen

BabyDan Flex Traphekje & BabyDan FlexiFit traphekje, de ideale combinatie voor 2 trappen. Het BabyDan Flex traphekje is hét traphekje voor plekken waar de standaard traphekjes niet passen. Zo steekt bij een nieuwbouwtrap vaak de trede uit of een open trap vergt ook een andere oplossing. Met dit traphekje kun je hoeken maken om de veiligheid van je kind te waarborgen. Het BabyDan FlexiFit traphekje is uitschuifbaar en daardoor voor de meeste voorkomende trappen en deuropeningen geschikt. Ook heeft het Flexift traphekje geen drempel waardoor het een uitermate geschikt traphekje is voor bovenaan de trap.

Duurzaam en stevige Traphekjes

Het BabyDan Flex Traphekje en het BabyDan FlexiFit zijn gemaakt van stevig en duurzaam materiaal, waardoor het lang meegaat en bestand is tegen de druk die je kind erop uitoefent. De traphekjes hebben een modern en strak design.

Dubbele vergrendelingsmechanisme

De hekjes kunnen gemakkelijk worden geopend en gesloten met één hand, wat handig is voor ouders die hun handen vol hebben met andere taken. Het vergrendelingsmechanisme is intuïtief en zorgt voor een veilige sluiting, waardoor ouders gemoedsrust hebben. Het vergrendelingsmechanisme is ontworpen om voor volwassenen het traphekje gemakkelijk met een hand te openen, maar moeilijk voor kinderen en huisdieren te openen. Hierdoor blijven de traphekjes stevig op zijn plaats en kunnen ouders erop vertrouwen dat hun kinderen veilig zijn.

Voordelen BabyDan Flex traphekje

Het BabyDan Flex Traphekje is zeer flexibel en kan worden aangepast aan verschillende openingen en vormen. Het heeft een uniek modulair ontwerp waarmee je de panelen in verschillende hoeken kunt plaatsen, zodat je het hekje kunt aanpassen aan de specifieke lay-out van je huis. Dit maakt het hekje uiterst veelzijdig en geschikt voor zowel brede als smalle openingen. Ook een groot voordeel is dat de muurbevestiging flexibel is zodat het traphekje zowel tussen het kozijn gemonteerd kan worden als op het kozijn. Het traphekje kan zowel naar binnen of naar buiten geopend worden. De doorgang is 52 cm en het traphekje is 71 cm hoog. Het traphekje is erg stabiel door de drempel, voor bevestiging boven aan de trap raden wij een anti-struikeldrempel aan.

Voordelen BabyDan FlexiFit traphekje

Het FlexiFit traphekje heeft als grootste voordeel dat het geen drempel heeft en hierdoor geen struikelgevaar is. Het traphekje is als het bevestigd is 75 cm hoog en is gemakkelijk in breedte te verstellen. Na het monteren van het hekje is het FlexiFit traphekje gemakkelijk zonder gereedschap te verwijderen voor bijvoorbeeld te stofzuigen of voor vrije doorgang. BabyDan FlexiFit opent in beide richtingen en de sluiting kan zowel links als rechts gemonteerd worden.

Makkelijk en snel te monteren

De traphekjes dienen met schroeven gemonteerd te worden. De traphekjes zijn gemakkelijk te monteren en worden geleverd met een montagekit en instructies. De traphekjes zijn gemakkelijk en snel weg te halen zonder schroevendraaier voor een eventuele tijdelijke vrije doorgang.

Inhoud doos: 1 x deur Flex 72 cm, 5 x uitbreiding Flex 20 cm, 1 x uitbreiding Flex 72 cm, 1 x Flex muurbevestiging (2 x 4 cm) en FlexiFit Traphekje 62-105 cm

Bij montage aan de muur is het Flexifit traphekje 80,5 cm hoog incl. muurbevestigingen.

Productspecificaties

SKU
67544-2400-19_S3
Gewicht
12000
Gewicht
10 kg
Lengte
294 cm - 357 cm
Breedte
4 cm
Hoogte
71 cm
Breedte opening
52 cm
Spijlafstand
6 cm
Aantal deurtjes
2
Kleur
Zwart, Wit
Materiaal
Metaal
Type sluiting
Handmatig
Binnen/Buiten
Binnen
Certificatie
Norm EN 1930.2011
Bevestiging
Schroefhekje
Functies
Uitbreidbaar, Eenhandige bediening, Muurbeschermers, Drempel, Tweerichtings opening, Kinderbeveiliging
Locatie
Hoektrap, Opentrap, Overlooptrap, Zoldertrap, Kwartslagtrap, Inoxtrap, Steektrap, Zwevende trap, Wenteltrap
Garantie
1 jaar garantie
Tweerichtings opening
Ja
Drempel
Ja
Traphekje zonder boren
Nee

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking