BabyDan Guard Me Traphekje 55 - 89 cm

Productomschrijving

Het BabyDan Guard Me traphekje is een veelzijdige en praktische oplossing voor ouders die op zoek zijn naar een veilige barrière voor hun kleintjes. Dit hekje is speciaal ontworpen om kinderen te beschermen tegen onveilige gebieden in huis, zoals trappen, deuren of andere gebieden waar ze niet mogen komen. Het is geschikt voor openingen tussen 55 cm en 89 cm breed. Als het traphekje in de dag geplaatst wordt (tussen de kozijnen) is het geschikt voor de afmetingen 64,5-89 cm en als het traphekje op het kozijn gemonteerd wordt is het geschikt voor openingen tussen 55-79,5 cm breed. Het traphekje is 66 cm hoog en de bevestiging voor op de muur is 72,5 cm hoog.

Duurzaam en stevig Traphekje

Het BabyDan Guard Me traphekje is gemaakt van hoogwaardige materialen. Het hekje is door de lamellen erg stevig en duurzaam. Voor ouders biedt dit gemoedsrust dat hun kinderen veilig zijn. Met zijn unieke ontwerp, veelzijdigheid en gebruiksgemak is het BabyDan Guard Me traphekje een goede investering die jaren meegaat.

Automatische opvouwbaar

Door op de knop in te drukken vouwt het hekje zich als een harmonica op en is daardoor ideaal voor in kleine ruimtes. Het hekje is erg gemakkelijk te gebruiken, met een eenvoudig vergrendelingsmechanisme dat snel kan worden geopend en gesloten. Kleine kinderen hebben niet genoeg kracht om de knop stevig in te drukken en daarom is het hekje veilig voor speelse peuters.

Voordelen traphekje

Een van de belangrijkste voordelen van het BabyDan Guard Me traphekje is het unieke ontwerp zonder drempel. Geen struikel onderaan de trap met het Guard Me traphekje. Het hekje kan volledig worden ingeklapt en uit het zicht worden opgeborgen wanneer het niet in gebruik is, wat ideaal is voor gezinnen die hun huis graag netjes en opgeruimd houden. Een ander voordeel van het BabyDan Guard Me traphekje is de veelzijdigheid. Het hekje kan worden aangepast aan verschillende openingen en is geschikt voor de meeste deur- en trapopeningen. Bovendien kan het hekje in verschillende richtingen worden geopend, wat het nog handiger maakt voor ouders die hun handen vol hebben met het dragen van hun kleintje of boodschappentassen. De flexibele muurbevestiging zorgt dat het traphekje zowel tussen de kozijnen te bevestigen is als op het kozijn.

Makkelijk en snel te monteren

Het BabyDan Guard Me traphekje is zeer gemakkelijk te installeren. Het hekje wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen en kan binnen korte tijd worden geïnstalleerd. Wij adviseren het Guard me traphekje niet voor boven aan de trap.

 

Inhoud doos: BabyDan Guard Me Traphekje 55-89 cm 

De Kleur is crème wit Ral 9001

Productspecificaties

SKU
60214-2400-12-107_D
EAN
5705548029821
Gewicht
3000
Gewicht
3 kg
Lengte
55 - 89 cm
Breedte
4 cm
Hoogte
72,5 cm
Breedte opening
55 - 89 cm
Spijlafstand
0 cm
Aantal deurtjes
1
Kleur
Wit, Zwart
Materiaal
Plastic, metaal
Type sluiting
Handmatig
Binnen/Buiten
Binnen
Certificatie
Norm EN 1930.2011
Bevestiging
Schroefhekje
Functies
Opvouwbaar, Eenhandige bediening, Draaibare muurbevestiging, Tweerichtings opening, Kinderbeveiliging
Locatie
Hoektrap, Open trap, Overlooptrap, Zoldertrap, Kwartslagtrap, Inoxtrap, Steektrap, Zwevende trap. Wenteltrap Veiligheidshek
Garantie
1 jaar garantie
Tweerichtings opening
Ja
Drempel
Nee
Traphekje zonder boren
Nee

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Anne op 16 April 2024

  Fijn werkend traphekje. Met 1 hand te openen als je je baby/kindje vast houdt. Voor het dicht doen heb je soms wel 2 han...

  Fijn werkend traphekje. Met 1 hand te openen als je je baby/kindje vast houdt. Voor het dicht doen heb je soms wel 2 handen nodig om wat meer kracht te zetten. Maar, dat is voor mij geen probleem.

  • +makkelijk openen
  • -Niet altijd met 1 hand dicht te doen
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking