Babydan Park a Kid/ Vijfhoekige Box + Kussen

Productomschrijving

BabyDan Park a Kid is een multifunctionele en veelzijdige speelruimte voor baby's en jonge kinderen. Het is ontworpen om een veilige omgeving te bieden waarin kinderen vrij kunnen spelen, terwijl ouders toezicht kunnen houden.

De Park a Kid is opgebouwd uit verschillende panelen die aan elkaar kunnen worden bevestigd, waardoor je de vorm en grootte van de speelruimte kunt aanpassen aan je behoeften en beschikbare ruimte. De panelen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn voorzien van een kindveilig vergrendelingssysteem om ervoor te zorgen dat de speelruimte stevig en veilig blijft.

Dankzij de flexibiliteit van de Park a Kid kan het worden gebruikt als een box, een veilige afscheiding of een speelruimte rondom een bepaald gebied, zoals een open haard of een trap. Het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, waardoor het handig is voor zowel binnen- als buitenspelen.

De Park a Kid is gemakkelijk op te zetten en te verplaatsen. Het kan worden opgevouwen voor compacte opslag wanneer het niet in gebruik is. De speelruimte biedt voldoende ruimte voor kinderen om te spelen, rollen, kruipen en staan, terwijl ze toch veilig binnen de afgebakende ruimte blijven.

BabyDan Park a Kid is een populaire keuze onder ouders vanwege de combinatie van veiligheid, duurzaamheid en flexibiliteit die het biedt. Het stelt ouders in staat om een veilige omgeving te creëren voor hun kinderen en biedt kinderen de vrijheid om te spelen en te verkennen. Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant zorgvuldig te volgen bij het opzetten en gebruiken van de Park a Kid om een veilige omgeving te garanderen.

 

Inhoud doos: BabyDan Flex deur 72 cm, 4 x uitbreiding 72 cm, vijfhoekig box kussen.

Productspecificaties

SKU
6304-1350-1_S2
EAN
5705548028107
Gewicht
18 kg
Lengte
90 - 360 cm
Breedte
4 cm
Hoogte
71 cm
Breedte opening
52 cm
Spijlafstand
6 cm
Aantal deurtjes
1
Kleur
Zwart of Wit
Materiaal
Metaal
Type sluiting
Handmatig
Binnen/Buiten
Binnen
Certificatie
Norm EN 1930.2011
Bevestiging
Vrijstaand hekje / Playpen
Functies
Uitbreidbaar, Eenhandige bediening, Drempel, Tweerichtings opening, Kinderbeveiliging
Locatie
Vrijstaand
Garantie
1 jaar garantie
Tweerichtings opening
Ja
Drempel
Ja
Traphekje zonder boren
Nee

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking