BabyDan Perfect Close Traphekje 110 - 117 cm

Productomschrijving

Het BabyDan Perfect Close traphekje is een traphekje ontworpen om te voorkomen dat jonge kinderen ongecontroleerd toegang hebben tot gevaarlijke gebieden in huis. Het traphekje is speciaal ontworpen om te passen bij de meeste standaard deuropeningen en trappen, en biedt een betrouwbare barrière om te voorkomen dat kinderen de trap opklimmen of toegang krijgen tot ruimtes waar ze niet mogen zijn. Het traphekje is geschikt voor openingen tussen 110 cm en 117 cm breed. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het traphekje past bij de opening voordat het wordt gekocht. Het traphekje is 72 cm hoog.

Duurzaam en stevige Traphekje

Het hekje is stevig en duurzaam, gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen de druk en het duwen van kinderen. Het traphekje heeft een moderne en luxe uitstraling.

Perfect Close met dubbele vergrendelingsmechanisme

Het BabyDan Perfect Close traphekje is voorzien van een uniek mechanisme dat ervoor zorgt dat het traphekje met een klein duwtje automatisch sluit en vergrendel, waardoor het gebruiksgemak en de veiligheid worden verhoogd. De dubbele vergrendelingsmechanisme zorgt ervoor dat het trapje hekje lastig is te openen voor kleine kinderen. Doordat het traphekje is gemakkelijk met een hand te openen en te sluiten. Dit is een belangrijke functie voor ouders die hun handen vol hebben.

Voordelen Klemhekje

Het BabyDan Perfect Close klemhekje heeft als voordeel dat er niet geschroefd hoeft te worden wel dient het traphekje geklemd te worden tussen 2 muren of kozijnen. Klemhekjes kunnen niet scheef of om een hoek geklemd te worden en hebben een drempel op de vloer. Indien het hek geklemd dient te worden tegen een ronde buis dan zijn op onze website los Y stukken hiervoor beschikbaar. De deurdoorgang van het traphekje is breder als normaal maar liefst 58 cm breed. Het traphekje is zowel naar binnen als naar buiten te openen en geschikt voor links- en rechtshandige ouders. BabyDan Perfect close traphekje is de opvolger van het BabyDan Premium traphekje en heeft als voordeel de automatische sluiting en de bredere doorgang. Het traphekje is erg stabiel door de drempel, voor bevestiging boven aan de trap raden wij een anti-struikeldrempel aan.

Makkelijk en snel te monteren

Het klemhekje heeft een afmeting van 110-117 cm en is eventueel uit te breiden tot ca 220 cm (21 spijlen) met max van 1 deur per opstelling. Een ander voordeel van het BabyDan Perfect Close traphekje is dat het eenvoudig te installeren is. Het traphekje wordt geleverd met een montagekit en instructies. Aan de scharnierkant kunnen de uitbreidingen 5 spijlen, 10 spijlen en eventueel 1 maal max 3 losse spijlen gemonteerd worden en aan de sluitingskant kan er eenmaal max 3 losse spijlen bevestigd worden. Het traphekje is gemakkelijk voor een tijdelijke open doorgang te verwijderen en weer terug te plaatsen.

Inhoud doos: BabyDan Perfect Close Klemhek 3 Spijlen 77,3-103,6 cm + Uitbreiding 2 spijlen en losse onderdelen om aan de scharnierkant 3 spijlen te monteren en aan de sluitingskant 2 spijl te bevestigen.

Productspecificaties

SKU
61014-2403-02S10
Gewicht
6000
Gewicht
9 kg
Lengte
110 - 117 cm
Breedte
4 cm
Hoogte
72 cm
Breedte opening
4 cm
Spijlafstand
6 cm
Aantal deurtjes
1
Kleur
Wit
Materiaal
Metaal
Type sluiting
Zelfsluitend
Binnen/Buiten
Binnen
Certificatie
Norm EN 1930.2011
Bevestiging
Klemhekje
Functies
Zelfsluitend, Uitbreidbaar, Eenhandige bediening, Muurbeschermers, Drempel, Tweerichtings opening, Kinderbeveiliging
Locatie
Overlooptrap, Zoldertrap, Veiligheidshek, Zwevende trap, Innoxtrap, Wenteltrap
Garantie
1 jaar garantie
Tweerichtings opening
Ja
Drempel
Ja
Traphekje zonder boren
Ja

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking