BabyDan Premier Kind en Dier Traphekje Extra Hoog (104 cm) 86 - 93 cm

Productomschrijving

Het BabyDan Premier Kind en Dier Traphekje Extra Hoog is een veiligheidshekje dat speciaal is ontworpen om de toegang van zowel kinderen als huisdieren tot bepaalde gebieden in huis te beperken. Het hekje heeft een extra hoogte van 104 cm, wat zorgt voor een nog betere barrière en bescherming.

Duurzaam en stevige Traphekje

Het BabyDan Premier traphekje is gemaakt van duurzaam en stevig materiaal dat bestand is tegen het dagelijkse gebruik en de druk van kinderen. Het hekje heeft een solide constructie en is ontworpen om langdurig mee te gaan. Naast de praktische aspecten heeft het BabyDan Premier traphekje ook oog voor design. Het strakke en eigentijdse ontwerp past goed bij moderne interieurs en zorgt ervoor dat het hekje niet afbreuk doet aan de algehele uitstraling van uw huis.

Voordelen Klemhekje

Het BabyDan Premier klemhekje heeft als voordeel dat er niet geschroefd hoeft te worden wel dient het traphekje geklemd te worden tussen 2 muren of kozijnen. Klemhekjes kunnen niet scheef of om een hoek geklemd te worden en hebben een drempel op de vloer. Indien het hek geklemd dient te worden tegen een ronde buis dan zijn op onze website los Y stukken hiervoor beschikbaar. Het traphekje is zowel naar binnen als naar buiten te openen en geschikt voor links- en rechtshandige ouders. Doordat het traphekje extra hoog is, is het traphekje uitermate geschikt voor huisdieren en kinderen. Het traphekje is erg stabiel door de drempel, voor bevestiging boven aan de trap raden wij een anti-struikeldrempel aan.

Makkelijk en snel te monteren

Het klemhekje heeft een afmeting van 86-93 cm en is eventueel uit te breiden tot ca 215 cm (21 spijlen) met max van 1 deur per opstelling. Een ander voordeel van het BabyDan Premier traphekje is dat het eenvoudig te installeren is. Het traphekje wordt geleverd met een montagekit en instructies. Aan de scharnierkant kunnen de uitbreidingen 5 spijlen, 10 spijlen en eventueel 1 maal max 3 losse spijlen gemonteerd worden en aan de sluitingskant kan er eenmaal max 3 losse spijlen bevestigd worden. Het traphekje is gemakkelijk voor een tijdelijke open doorgang te verwijderen en weer terug te plaatsen.

Inhoud doos: BabyDan Premier Traphekje extra hoog en losse onderdelen om aan de scharnierkant 1 spijlen te monteren en aan de sluitingskant 1 spijl te bevestigen.

 

Productspecificaties

SKU
50914-2491-2-10_S5
Gewicht
8000
Gewicht
8 kg
Lengte
86 - 93 cm
Breedte
4 cm
Hoogte
104 cm
Breedte opening
55 cm
Spijlafstand
6 cm
Aantal deurtjes
1
Kleur
Wit
Materiaal
Metaal
Type sluiting
Handmatig
Binnen/Buiten
Binnen
Certificatie
Norm EN 1930.2011
Bevestiging
Klemhekje
Functies
Dierenhekje, Uitbreidbaar, Eenhandige bediening, Muurbeschermers, Drempel, Tweerichtings opening, Kinderbeveiliging
Locatie
Overlooptrap, Zoldertrap, Inoxtrap, Zwevende trap, Wenteltrap, Veiligheidshek
Garantie
1 jaar garantie
Tweerichtings opening
Ja
Drempel
Ja
Traphekje zonder boren
Ja

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking