BabyDan Premier Traphekje 99 - 106,3 cm

Productomschrijving

Het BabyDan Premier traphekje is een hoogwaardig en veelzijdig traphekje dat ouders gemoedsrust biedt door te zorgen voor een veilige omgeving voor hun kinderen. Of het nu gaat om het beschermen van trappen, deuropeningen of andere potentieel gevaarlijke gebieden in huis, dit traphekje is ontworpen om aan de behoeften van ouders te voldoen. Het traphekje is geschikt voor openingen tussen 99 cm en 106,3 cm breed. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het traphekje past bij de opening voordat het wordt gekocht. Het traphekje is 72 cm hoog.

Duurzaam en stevige Traphekje

Het BabyDan Premier traphekje is gemaakt van duurzaam en stevig materiaal dat bestand is tegen het dagelijkse gebruik en de druk van kinderen. Het hekje heeft een solide constructie en is ontworpen om langdurig mee te gaan. Naast de praktische aspecten heeft het BabyDan Premier traphekje ook oog voor design. Het strakke en eigentijdse ontwerp past goed bij moderne interieurs en zorgt ervoor dat het hekje niet afbreuk doet aan de algehele uitstraling van uw huis.

Dubbele vergrendelingsmechanisme

Een van de belangrijkste kenmerken van het BabyDan Premier traphekje is het sluitsysteem. Het hekje is voorzien van een uniek mechanisme met een dubbele vergrendeling, waardoor het stevig gesloten blijft en niet per ongeluk kan worden geopend door nieuwsgierige kinderhandjes. Dit vergrendelingssysteem biedt extra veiligheid en gemoedsrust, omdat ouders erop kunnen vertrouwen dat het hekje op zijn plaats blijft, zelfs als hun kinderen er tegenaan duwen of trekken. Doordat het traphekje is gemakkelijk met een hand te openen en te sluiten. Dit is een belangrijke functie voor ouders die hun handen vol hebben.

Voordelen Klemhekje

Het BabyDan Premier klemhekje heeft als voordeel dat er niet geschroefd hoeft te worden wel dient het traphekje geklemd te worden tussen 2 muren of kozijnen. Klemhekjes kunnen niet scheef of om een hoek geklemd te worden en hebben een drempel op de vloer. Indien het hek geklemd dient te worden tegen een ronde buis dan zijn op onze website los Y stukken hiervoor beschikbaar. Het traphekje is zowel naar binnen als naar buiten te openen en geschikt voor links- en rechtshandige ouders. Het verschil met de Perfect close is dat de premier niet automatische sluit en dan De deurgang iet smaller is namelijk 55 cm breed. Het traphekje is erg stabiel door de drempel, voor bevestiging boven aan de trap raden wij een anti-struikeldrempel aan.

Makkelijk en snel te monteren

Het klemhekje heeft een afmeting van 99-106,3 cm en is eventueel uit te breiden tot ca 215 cm (21 spijlen) met max van 1 deur per opstelling. Een ander voordeel van het BabyDan Premier traphekje is dat het eenvoudig te installeren is. Het traphekje wordt geleverd met een montagekit en instructies. Aan de scharnierkant kunnen de uitbreidingen 5 spijlen, 10 spijlen en eventueel 1 maal max 3 losse spijlen gemonteerd worden en aan de sluitingskant kan er eenmaal max 3 losse spijlen bevestigd worden. Het traphekje is gemakkelijk voor een tijdelijke open doorgang te verwijderen en weer terug te plaatsen.

Inhoud doos: BabyDan Premier basis Traphekje met losse spijlen  en losse onderdelen om aan de scharnierkant 3 spijlen te monteren en aan de sluitingskant 1 spijl te bevestigen.

Productspecificaties

SKU
60114-2494-02-107S8
EAN
5705548034313
Gewicht
6000
Gewicht
4 kg
Lengte
99 - 106,3 cm
Breedte
4 cm
Hoogte
72 cm
Breedte opening
55 cm
Spijlafstand
6 cm
Aantal deurtjes
1
Kleur
Zwart, Wit
Materiaal
Metaal
Type sluiting
Handmatig
Binnen/Buiten
Binnen
Certificatie
Norm EN 1930.2011
Bevestiging
Klemhekje
Functies
Uitbreidbaar, Eenhandige bediening, Muurbeschermers, Drempel, Tweerichtings opening, Kinderbeveiliging
Locatie
Overlooptrap, Zoldertrap, Veiligheidshek, Zwevende trap, Innoxtrap, Wenteltrap
Garantie
1 jaar garantie
Tweerichtings opening
Ja
Drempel
Ja
Traphekje zonder boren
Ja

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking