Bettacare Auto-Close Traphekje 75 - 82 cm

Bettacare Bettacare Auto-Close Traphekje 75 - 82 cm
Productomschrijving

Het Bettacare Auto Close traphekje is ontworpen voor ouders die op zoek zijn naar een traphekje dat veilig en gemakkelijk te gebruiken is. Het traphekje is perfect voor ouders met huisdieren of kinderen die een bepaald gebied moeten worden afgeschermd. Het is geschikt voor openingen tussen 75 cm en 82 cm breed. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het traphekje past bij de opening voordat het wordt gekocht. Het traphekje is ook 75 cm hoog, waardoor het geschikt is voor kinderen en huisdieren van verschillende hoogtes. 

Duurzaam en stevig Traphekje

Het Bettacare Auto Close traphekje is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal. Het traphekje is gemaakt van metaal en heeft een witte poedercoating, waardoor het er goed uitziet in elk interieur.

Auto-close

Het traphekje is ook voorzien van een automatisch sluitmechanisme, waardoor het traphekje automatisch sluit wanneer het niet wordt gebruikt. Dit is een belangrijke functie voor ouders die hun handen vol hebben en geen tijd hebben om het traphekje handmatig te sluiten. Het traphekje heeft een dubbel vergrendelingsmechanisme om te voorkomen dat kinderen het traphekje openen. Het vergrendelingsmechanisme is ontworpen om voor volwassenen het traphekje gemakkelijk met een hand te openen, maar moeilijk voor kinderen te openen. Hierdoor blijft het traphekje stevig op zijn plaats en kunnen ouders erop vertrouwen dat hun kinderen veilig zijn. 

Voordelen klemhekje

Het klemhekje heeft als voordeel dat er niet geschroefd hoeft te worden wel dient het traphekje geklemd te worden tussen 2 muren of kozijnen. Klemhekjes kunnen niet scheef of om een hoek geklemd te worden en hebben een drempel op de vloer. Indien het hek geklemd dient te worden tegen een ronde buis dan zijn op onze website los Y stukken hiervoor beschikbaar. De deurdoorgang van het traphekje is 47 cm en is zowel naar binnen als naar buiten te openen. Het traphekje is erg stabiel door de drempel, voor bevestiging boven aan de trap raden wij een anti-struikeldrempel aan.

Makkelijk en snel te monteren

Het klemhekje heeft een afmeting van 75-82 cm en is eventueel uit te breiden tot 204 cm. Een ander voordeel van het Bettacare Auto Close traphekje is dat het eenvoudig te installeren is. Het traphekje wordt geleverd met een montagekit en instructies

Inhoud doos: basis traphekje 75-82 cm 

Productspecificaties

SKU
GACLA_D
EAN
5016830000245
Gewicht
5300

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken