Bettacare Kind en Dier Traphekje Extra Hoog 133,2 - 141,2 cm

Productomschrijving

Het Bettacare Kind en Dier Klemhekje Extra Hoog (104 cm) is ontworpen voor ouders die op zoek zijn naar een hoog traphekje (104 cm) dat veilig en gemakkelijk te gebruiken is. Het traphekje is perfect voor ouders met huisdieren of kinderen die een bepaald gebied moeten worden afgeschermd. Het is geschikt voor openingen tussen 133,2 cm en 141,2 cm breed. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het traphekje past bij de opening voordat het wordt gekocht. Het traphekje is ook 104 cm hoog, waardoor het geschikt is voor kinderen en huisdieren van verschillende hoogtes. 

Duurzaam en stevig Traphekje

Het Bettacare extra hoog (104 cm) traphekje is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal. Het traphekje is gemaakt van metaal en heeft een witte poedercoating, waardoor het er goed uitziet in elk interieur.

Dubbele vergrendelingsmechanisme

Het traphekje sluit gemakkelijk en is met een hand te openen of te sluiten. Dit is een belangrijke functie voor ouders die hun handen vol hebben. Het traphekje heeft een dubbel vergrendelingsmechanisme om te voorkomen dat kinderen en huisdieren het traphekje openen. Het vergrendelingsmechanisme is ontworpen om voor volwassenen het traphekje gemakkelijk met een hand te openen, maar moeilijk voor kinderen en huisdieren te openen. Hierdoor blijft het traphekje stevig op zijn plaats en kunnen ouders erop vertrouwen dat hun kinderen veilig zijn. 

Voordelen klemhekje

Het klemhekje heeft als voordeel dat er niet geschroefd hoeft te worden wel dient het traphekje geklemd te worden tussen 2 muren of kozijnen. Klemhekjes kunnen niet scheef of om een hoek geklemd te worden en hebben een drempel op de vloer. Indien het hek geklemd dient te worden tegen een ronde buis dan zijn op onze website los Y stukken hiervoor beschikbaar. De deurdoorgang van het traphekje is 50 cm en is zowel naar binnen als naar buiten te openen. Het traphekje is erg stabiel door de drempel, voor bevestiging boven aan de trap raden wij een anti-struikeldrempel aan.

Makkelijk en snel te monteren

Het klemhekje heeft een afmeting van 133,2-141,2 cm en is eventueel uit te breiden tot ca 215 cm. Een ander voordeel van het Bettacare extra hoog traphekje is dat het eenvoudig te installeren is. Het traphekje wordt geleverd met een montagekit en instructies.

Inhoud doos: basis traphekje 75-83 cm + 1 x uitbreiding 32,4 cm (5 spijlen) en 2 x uitbreiding 12,9 cm (2 spijlen)

Productspecificaties

SKU
GPETS_S11
EAN
5060410786524
Gewicht
8500
Gewicht
10 kg
Lengte
133,2 - 141,2 cm
Breedte
4 cm
Hoogte
104 cm
Breedte opening
50 cm
Spijlafstand
6 cm
Aantal deurtjes
1
Kleur
Wit
Materiaal
Metaal
Type sluiting
Handmatig
Binnen/Buiten
Binnen
Certificatie
Norm EN 1930.2011
Bevestiging
Klemhekje
Functies
Uitbreidbaar, Eenhandige bediening, Muurbeschermers, Huisdierdeurtje, Drempel, Tweerichtings opening, Kinderbeveiliging
Locatie
Overlooptrap, Zoldertrap, Veiligheidshek, Zwevende trap, Innoxtrap, Wenteltrap
Garantie
1 jaar garantie
Tweerichtings opening
Ja
Drempel
Ja
Traphekje zonder boren
Ja

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking