BabyDan Flex S WIT 2X incl muurbevestiging

BabyDan / Traphekjes.nl
2 deur + 4 x 20
5705548029531
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Deze oplossing voor een overloop is een voorbeeld van hoe je met 2 kleine S (=smal) hekjes 2 trappen kunt beveiligen. Door de symmetrie van de twee hekjes krijg je een stevige en elegante oplossing ,
Bij de trap naar noven zit het hekje dicht tegen de eerste trede, bij de trap naar beneden heb je nog de ruimte om stabiel te staan, (ongeveer een schoenmaat.)
Doordat de overbrugging aan de voorkant maar klein is ( ongeveer 92cm) staat dit hekje ook zeer stabiel.
Als je dit kunt monteren dan is het echt een aanrader.   

DUBBELE set van 2X flex S 90-112cm
Flex S is alleen in WIT en bestaat uit een deurtje van 72cm en twee keer 20cm  Incl. Muurbevestiging van 2X45mm

Baby Dan Flex / Configure Wall fittings
DUBBELE SET: Voor de linker trap staat een Flex S en voor de rechter trap ook. ( Op de foto zie je TWEE keer de FLEX S  Flex S is alleen in WIT en betaat uit een deurtje van 72cm en twee keer 20cm  Incl. Muurbevestiging van 2X45mm

Dit is een veel voorkomende trap in nederland.  De onderste trede staat net een beetje verder zodat je niet met een normaal traphekje het gat kunt afsluiten. Dat kan wel met een traphekje om dat een van de 20cm elementje haaks op het hekje staat en zo 20cm vanaf de paal. ( kan nog 45mm bij komen van de muurbevestiging)
Het mooie van deze foto is dat zowel het linker als het rechter hekje exact hetzelfde kon zijn. 

Let even op, even een paar tips:  met het nemen van de maat.
Dit hekje is 72cm voor het deurtje en 20cm  is 92cm voor de trap. In dit geval past het perfect, maar soms moet je nog een extra stukje van 20cm er bij nemen ( als je een brede trap hebt.)  Je kunt ook een stukje van 20cm weg laten en dit vervangen door een stukje van 33cm.
Maar dat is helemaal afhankelijk van je trap.