SafetyThings Traphekje / Haardhekje SG-77 5-Delig 99,3 - 258,7 cm

OP=OP!
Productomschrijving

Het SafetyThings 5 Delig Traphekje / Haardhekje van het merk SafetyThings worden gebruikt om de toegang tot bepaalde gebieden of ruimtes te beperken en om de veiligheid van personen te waarborgen. Veel voorkomende ruimtes zijn een trap, keuken of een openhaard. Een belangrijke eigenschap van het SafetyThings haardhekje is de mogelijkheid om het snel en eenvoudig te installeren en demonteren. Dit is vooral handig in situaties waarin het hek regelmatig moet worden verplaatst of opgeslagen. Door de 4 panelen en de deur is het traphekje in de gewenste afmeting te maken.

Duurzaam en stevig Traphekje/ Haarhekje

De hekken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om sterk en duurzaam te zijn. Ze kunnen worden gebruikt in verschillende omgevingen, zoals voor de openhaard, keuken, bepaalde kamer, als box of als traphekje. Naast het gebruik als veiligheidshek kan het SafetyThings hek ook worden gebruikt als roomdivider, om bijvoorbeeld grotere ruimtes op te delen in kleinere zones.

Voordelen SafetyThings Traphekje/ Haardhekje

Het SafetyThings traphekje / Haarhekje heeft een brede doorgang van 65 cm en de deur kan 90 graden opengezet worden zowel links als rechts. Het schroefhek kan met de flexibele muurbevestiging zowel in de dag of op de dag gemonteerd worden. De panelen zijn 40 cm breed en de deur 95 cm waardoor het veiligheidshek op de gewenste afmeting gemonteerd kan worden. Het traphekje is erg stabiel door de drempel, voor bevestiging boven aan de trap raden wij een anti-struikeldrempel aan.

Makkelijk en snel te monteren

Het schroefhekje heeft een afmeting van 99,3-258,7 cm en is 76 cm hoog. Een ander voordeel van het SafetyThings traphekje/ Haardhekje is dat het eenvoudig te installeren is. Het traphekje wordt gemonteerd geleverd met een montagekit en instructies. 

Inhoud doos: SafetyThings Traphekje/ Haardhekje 5-Delig 99,3 - 258,7 cm (4 losse panelen + deur)

 

Productspecificaties

SKU
SG-77
EAN
8720256592242
Gewicht
11500
Gewicht
12 kg
Lengte
99,3 - 258,7 cm
Breedte
4 cm
Hoogte
76 cm
Breedte opening
65 cm
Spijlafstand
6 cm
Aantal deurtjes
1
Kleur
Wit
Materiaal
Metaal
Type sluiting
Zelfsluitend
Binnen/Buiten
Binnen
Certificatie
Norm EN 1930.2011
Bevestiging
Schroefhekje of Vrijstaand hekje/Playpen
Functies
Zelfsluitend, Eenhandige bediening, Drempel, Draaibare muurbevestiging, Kinderbeveiliging
Locatie
Hoektrap, Open trap, Overlooptrap, Zoldertrap, Kwartslagtrap, Inoxtrap, Steektrap, Zwevende trap. Wenteltrap Veiligheidshek, Vrijstaand
Garantie
1 jaar garantie
Tweerichtings opening
ja
Drempel
Ja
Traphekje zonder boren
Nee

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking