SafetyThings Traphekje SG-86 2 Deurtjes 160 - 260 cm

OP=OP!
Productomschrijving

Dit artikel bevat 2 x deurtjes SG-86

Ouders van kleine kinderen die op zoek zijn naar een stevig en veilig traphekje dan is het SafetyThings traphekje op wielen een goede keuze! Het SafetyThings traphekje op wielen is door de consumentenbond best getest traphekje van 2023 uitgeroepen! Het traphekje van SafetyThings is voor bijna alle deur en trapopeningen tussen 80 cm en 130 cm breed. Het traphekje is net iets hoger (81 cm) dan standaard en daarom extra veilig voor ondernemende kinderen.

Duurzaam en stevig traphekje

Het SafetyThings traphekje op wielen is een stevig en sterk traphekje gemaakt van metaal. Doordat het schroefhekje op wielen staat is het ook als het open staat extra stevig en heeft het traphekje geen drempel. De hoogte van de wielen is 4 cm en de spijlafstand 5,5 cm. Perfect voor speelse kinderen waar het hekje wel wat stevigheid kan gebruiken.

Voordelen SafetyThings Traphekje

Er zijn vele voordelen aan het SafetyThings schroefhekje, het grootste voordeel aan dit traphekje is dat het geen drempel heeft! Geen zorgen voor struikel gevaar bij dit traphekje. Doordat het hekje op wielen staat is het hekje extra stevig en erg licht om open en dicht te doen. Ook is het mogelijk bij het open en dicht doen het hekje in te schuiven waardoor het minder ruimte inneemt. Het hekje is zowel links al rechts te openen, perfect voor links of rechtshandigen personen. Ook is het schroefhekje zowel naar binnen als naar buiten te openen. De draaibare scharnieren zijn te monteren in de dag (tussen het kozijn) of op de dag (op het kozijn) te schroeven.

Makkelijk en snel te monteren

Het schroefhekje heeft een afmeting tussen 80 - 130 cm en is 81 cm hoog. Montage tussen het kozijn: 84-130 cm en montage op het kozijn 80-126 cm. Een ander voordeel van het SafetyThings traphekje is dat het eenvoudig te installeren is. Het traphekje wordt geleverd met een montagekit en instructies. Muurbevestiging dient 6 cm boven de grond bevestigd te worden.

Inhoud doos: 2 x SafetyThings Traphekje 80 - 130 cm

Productspecificaties

SKU
WITSG86_S1
Gewicht
4000
Gewicht
10 kg
Lengte
160 - 260 cm
Breedte
4 cm
Hoogte
81 cm
Breedte opening
80 - 130 cm
Spijlafstand
6 cm
Aantal deurtjes
2
Kleur
Zwart, Wit
Materiaal
Metaal
Type sluiting
Handmatig
Binnen/Buiten
Binnen
Certificatie
Norm EN 1930.2011
Bevestiging
Schroefhekje
Functies
Eenhandige bediening, Uitschuifbaar, Draaibare muurbevestiging, Tweezijdige opening, Tweerichtings opening, Kinderbeveiliging
Locatie
Overlooptrap, Zoldertrap, Kwartslagtrap, Inoxtrap, Steektrap, Zwevende trap, Wenteltrap
Garantie
1 jaar garantie
Tweerichtings opening
ja
Drempel
Nee
Traphekje zonder boren
Nee

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Marita op 24 Mei 2024

  Fijne traphekjes die je gemakkelijk kan plaatsen en weer weghalen, ik heb zelf geen kleine kinderen meer maar wel een kl...

  Fijne traphekjes die je gemakkelijk kan plaatsen en weer weghalen, ik heb zelf geen kleine kinderen meer maar wel een kleinkind die regelmatig komt en wilde dus geen permanent traphekje.

  • +Makkelijk te plaatsen en weer te verwijderen.
  • -Bijgeleverde mal was niet handig en ik moest opnieuw aftekenen zonder mal dit keer. Zet de wielen vast onder het hekje en plaats het waar je het wilt met de bevestiging eraan vast en teken af, veel simpeler.
  • -Duur
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

SafetyThings SafetyThings Traphekje SG-86 2 Deurtjes 160 - 260 cm
SafetyThings Traphekje SG-86 2 Deurtjes 160 - 260 cm
normaal €180,00
€149,95
Op voorraad
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking