SafetyThings Traphekje SG-86 80 - 130 cm

OP=OP!
Productomschrijving

Ouders van kleine kinderen die op zoek zijn naar een stevig en veilig traphekje dan is het SafetyThings traphekje op wielen een goede keuze! Het SafetyThings traphekje op wielen is door de consumentenbond best getest traphekje van 2023 uitgeroepen! Het traphekje van SafetyThings is voor bijna alle deur en trapopeningen tussen 80 cm en 130 cm breed. Het traphekje is net iets hoger (81 cm) dan standaard en daarom extra veilig voor ondernemende kinderen.

Duurzaam en stevig traphekje

Het SafetyThings traphekje op wielen is een stevig en sterk traphekje gemaakt van metaal. Doordat het schroefhekje op wielen staat is het ook als het open staat extra stevig en heeft het traphekje geen drempel. De hoogte van de wielen is 4 cm en de spijlafstand 5,5 cm. Perfect voor speelse kinderen waar het hekje wel wat stevigheid kan gebruiken.

Voordelen SafetyThings Traphekje

Er zijn vele voordelen aan het SafetyThings schroefhekje, het grootste voordeel aan dit traphekje is dat het geen drempel heeft! Geen zorgen voor struikel gevaar bij dit traphekje. Doordat het hekje op wielen staat is het hekje extra stevig en erg licht om open en dicht te doen. Ook is het mogelijk bij het open en dicht doen het hekje in te schuiven waardoor het minder ruimte inneemt. Het hekje is zowel links al rechts te openen, perfect voor links of rechtshandigen personen. Ook is het schroefhekje zowel naar binnen als naar buiten te openen. De draaibare scharnieren zijn te monteren in de dag (tussen het kozijn) of op de dag (op het kozijn) te schroeven.

Als het traphekje niet nodig is kan het binnen enkele seconde weggehaald worden om later weer terug te plaatsen. Het traphekje bestaat uit 2 delen en dat heeft een mooi voordeel; als het hekje geopend is kan het traphekje gemakkelijk ingeschoven worden zodat het weinig ruimte in neemt.

Makkelijk en snel te monteren

Het schroefhekje heeft een afmeting tussen 80 - 130 cm en is 81 cm hoog. Montage tussen het kozijn: 84-130 cm en montage op het kozijn 80-126 cm. Een ander voordeel van het SafetyThings traphekje is dat het eenvoudig te installeren is. Het traphekje wordt geleverd met een montagekit en instructies. Muurbevestiging dient 7 cm boven de grond bevestigd te worden.

Inhoud doos: SafetyThings Traphekje 80 - 130 cm

Productspecificaties

SKU
SG-86W
EAN
8712086000868
Gewicht
4000
Gewicht
5 kg
Lengte
80 - 130 cm
Breedte
4 cm
Hoogte
81 cm
Breedte opening
80 - 130 cm
Spijlafstand
6 cm
Aantal deurtjes
1
Kleur
Zwart, Wit
Materiaal
Metaal
Type sluiting
Handmatig
Binnen/Buiten
Binnen
Certificatie
Norm EN 1930.2011
Bevestiging
Schroefhekje
Functies
Eenhandige bediening, Uitschuifbaar, Draaibare muurbevestiging, Tweezijdige opening, Tweerichtings opening, Kinderbeveiliging
Locatie
Hoektrap, Open trap, Overlooptrap, Zoldertrap, Kwartslagtrap, Inoxtrap, Steektrap, Zwevende trap. Wenteltrap Veiligheidshek
Garantie
1 jaar garantie
Tweerichtings opening
Ja
Drempel
Nee
Traphekje zonder boren
Nee

Reviews

4.9 / 5Based on 18 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Willy Kruijf op 21 Mei 2024

  goed


  ...

  goed

  • +Handig
 • 5 / 5
  Gepost door: Lianne op 3 Mei 2024

  Echt een heel prima kwaliteit traphekje! Echt een aanrader!!

  ...

  Echt een heel prima kwaliteit traphekje! Echt een aanrader!!

  • +Prima kwaliteit
  • +Perfecte maat
 • 5 / 5
  Gepost door: Robin op 26 Maart 2024

  Goed en stevig traphakje. Enig minpuntje is dat het niet megagemakkelijk is om open te krijgen met één hand, maar liever...

  Goed en stevig traphakje. Enig minpuntje is dat het niet megagemakkelijk is om open te krijgen met één hand, maar liever dat dan te gemakkelijk uiteraard. Grote voordelen zijn het feit dat het op wielen staat (wat het een stuk robuuster maakt dan andere traphekjes) en dat je extra bevestigingen kan bijkopen zodat je meerdere plaatsingsmogelijkheden hebt. Zo kunnen wij met éénzelfde hekje ofwel de trap ofwel de gang afzetten.

  • +Wielen onder hekje
  • +Extra bevestigingen bij te krijgen
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

SafetyThings SafetyThings Traphekje SG-86 80 - 130 cm
SafetyThings Traphekje SG-86 80 - 130 cm
normaal €90,00
€79,95
Op voorraad
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking