BabyDan FlexiFit Kind en Dier Traphekje Extra Hoog 60,5 - 106,8 cm

Productomschrijving

BabyDan FlexiFit Hoog is een veelzijdige en handige traphekje dat is ontworpen om aan de behoeften van ouders te voldoen. Het hekje heeft een verstelbaar ontwerp en kan eenvoudig worden aangepast aan verschillende openingen, zoals deuropeningen en trappen. Het FlexiFit traphekje heeft geen drempel. Het BabyDan FlexiFit traphekje is geschikt voor openingen tussen 60,5cm en 106,8 cm. 

Duurzaam en stevig Traphekje

Het traphekje is gemaakt van duurzaam en stevig materiaal, zodat het bestand is tegen de dagelijkse activiteiten van een actief kind of hond. Het heeft ook een gebruiksvriendelijk vergrendelingsmechanisme, waardoor ouders gemakkelijk toegang hebben tot de doorgang, maar tegelijkertijd de veiligheid van hun kinderen kunnen waarborgen.

Dubbele vergrendelingsmechanisme

Het traphekje sluit gemakkelijk en is met een hand te openen of te sluiten. Dit is een belangrijke functie voor ouders die hun handen vol hebben. Het traphekje heeft een dubbel vergrendelingsmechanisme om te voorkomen dat kinderen en huisdieren het traphekje openen. Het vergrendelingsmechanisme is ontworpen om voor volwassenen het traphekje gemakkelijk met een hand te openen, maar moeilijk voor kinderen en huisdieren te openen. Hierdoor blijft het traphekje stevig op zijn plaats en kunnen ouders erop vertrouwen dat hun kinderen veilig zijn.

Voordelen traphekje

Het FlexiFit traphekje heeft als grootste voordeel dat het geen drempel heeft en hierdoor geen struikelgevaar is. Het traphekje is als het bevestigd is 104 cm hoog en is gemakkelijk in breedte te verstellen. Het traphekje is door de hoogte en de stevige schroefbevestiging een stevig traphekje voor speelse kinderen en honden. Na het monteren van het hekje is het FlexiFit traphekje gemakkelijk zonder gereedschap te verwijderen voor bijvoorbeeld te stofzuigen of voor vrije doorgang. BabyDan FlexiFit opent in beide richtingen en de sluiting kan zowel links als rechts gemonteerd worden.

Makkelijk en snel te monteren

Het schroefhekje heeft een afmeting van 60,5-106,8 cm en is niet uit te breiden. Het traphekje dient met schroeven gemonteerd te worden. Eventueel is het ook mogelijk om een bevestiging op de dag te bevestigingen. De bevestiging waar de sluiting is dient altijd in de dag gemonteerd te worden. Het traphekje is gemakkelijk te monteren en wordt geleverd met een montagekit en instructies.

Inhoud doos: 2 panelen en muurbevestiging 

Productspecificaties

SKU
57414-2400-06-107
EAN
5705548034207
Gewicht
7 kg
Lengte
60,5 - 106,8 cm
Breedte
4 cm
Hoogte
104 cm
Breedte opening
60,5 - 106,8 cm
Spijlafstand
6 cm
Aantal deurtjes
1
Kleur
Zwart, Wit
Materiaal
Metaal
Type sluiting
Handmatig
Binnen/Buiten
Binnen
Certificatie
Norm EN 1930.2011
Bevestiging
Schroefhekje
Functies
Eenhandige bediening, Uitschuifbaar , Draaibare muurbevestiging, Tweezijdige opening, Tweerichtings opening, Kinderbeveiliging
Locatie
Hoektrap, Open trap, Overlooptrap, Zoldertrap, Kwartslagtrap, Inoxtrap, Steektrap, Zwevende trap. Wenteltrap Veiligheidshek
Garantie
1 jaar garantie
Tweerichtings opening
Ja
Drempel
Nee
Traphekje zonder boren
Nee

Reviews

4.5 / 5Based on 2 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Ludy op 2 Februari 2024

  Super degelijke kwaliteit. Funtoneert perfect. Sint Bernard proof

 • 4 / 5
  Gepost door: Paul op 16 November 2023

  Eenvoudig te plaatsen

  ...

  Eenvoudig te plaatsen

  • +Stevig
  • -Scharnieren en slotje zijn plastic
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking