BabyDan FlexiFit Traphekje 62 - 105 cm

Productomschrijving

BabyDan FlexiFit is een betrouwbaar en flexibel traphekje dat is ontworpen om aan de behoeften van ouders te voldoen. Met zijn unieke en aanpasbare ontwerp biedt de BabyDan FlexiFit maximale veelzijdigheid en gebruiksgemak.Dit hekje is ideaal voor het afsluiten van deuropeningen, gangen, trappen en andere openingen in huis om de veiligheid van kinderen te waarborgen. Het kan eenvoudig worden geïnstalleerd en aangepast aan verschillende openingen dankzij de verstelbare panelen. Het BabyDan FlexiFit traphekje is geschikt voor openingen tussen 67 cm en 105 cm bij montage aan de binnenkant van het kozijn en bij montage op het kozijn is het geschikt voor openingen tussen 62-100 cm. Het traphekje zelf is gemonteerd 75 cm hoog. 

Duurzaam en stevig Traphekje

De BabyDan FlexiFit is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en stabiliteit garanderen. Het stevige frame en de sterke vergrendeling zorgen ervoor dat het hekje veilig blijft staan en niet gemakkelijk door kinderen kan worden geopend. Ouders kunnen met een gerust hart hun kinderen in de buurt van het hekje laten spelen, wetende dat ze goed beschermd zijn. Bovendien heeft de BabyDan FlexiFit een eigentijds en gestroomlijnd ontwerp dat goed past bij moderne interieurs. Het hekje is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

Dubbele vergrendelingsmechanisme

Het hekje kan gemakkelijk worden geopend en gesloten met één hand, wat handig is voor ouders die hun handen vol hebben met andere taken. Het vergrendelingsmechanisme is intuïtief en zorgt voor een veilige sluiting, waardoor ouders gemoedsrust hebben. Het vergrendelingsmechanisme is ontworpen om voor volwassenen het traphekje gemakkelijk met een hand te openen, maar moeilijk voor kinderen en huisdieren te openen. Hierdoor blijft het traphekje stevig op zijn plaats en kunnen ouders erop vertrouwen dat hun kinderen veilig zijn.

Voordelen traphekje

Het FlexiFit traphekje heeft als grootste voordeel dat het geen drempel heeft en hierdoor geen struikelgevaar is. Het traphekje is als het bevestigd is 75 cm hoog en is gemakkelijk in breedte te verstellen. Na het monteren van het hekje is het FlexiFit traphekje gemakkelijk zonder gereedschap te verwijderen voor bijvoorbeeld te stofzuigen of voor vrije doorgang. BabyDan FlexiFit opent in beide richtingen en de sluiting kan zowel links als rechts gemonteerd worden.

Makkelijk en snel te monteren

Het schroefhekje heeft een afmeting van 62-105 cm en is niet uit te breiden. Het traphekje dient met schroeven gemonteerd te worden. Eventueel is het ook mogelijk om een bevestigingen op de dag te bevestigingen. Het traphekje is gemakkelijk te monteren en wordt geleverd met een montagekit en instructies. Bij montage aan de muur is het traphekje 80,5 cm hoog incl. muurbevestigingen.

Inhoud doos: 1 x FLexifit traphekje welke bestaat uit 2 panelen en een muurbevestiging.

Productspecificaties

SKU
55114-2400-1-10
EAN
5705548551469
Gewicht
3 kg
Lengte
62 - 105 cm
Breedte
4 cm
Hoogte
75 cm
Breedte opening
62 - 105 cm
Spijlafstand
6 cm
Aantal deurtjes
1
Kleur
Zwart, Wit
Materiaal
Metaal
Type sluiting
Handmatig
Binnen/Buiten
Binnen
Certificatie
Norm EN 1930.2011
Bevestiging
Schroefhekje
Functies
Eenhandige bediening, Uitschuifbaar , Draaibare muurbevestiging, Tweezijdige opening, Tweerichtings opening, Kinderbeveiliging
Locatie
Hoektrap, Open trap, Overlooptrap, Zoldertrap, Kwartslagtrap, Inoxtrap, Steektrap, Zwevende trap. Wenteltrap Veiligheidshek
Garantie
1 jaar garantie
Tweerichtings opening
Ja
Drempel
Nee
Traphekje zonder boren
Nee

Reviews

4.7 / 5Based on 3 reviews
 • 4 / 5
  Gepost door: P op 29 Mei 2024

  Fijn traphekje

  ...

  Fijn traphekje

  • +Stevig
  • -Klus om in elkaar te zetten
 • 5 / 5
  Gepost door: Elisabeth op 19 December 2023

  Heel goed hekje opzich. Moest de scharnier wat verder van de muur zijn zou het in mijn geval wel hebben gepast omdat het...

  Heel goed hekje opzich. Moest de scharnier wat verder van de muur zijn zou het in mijn geval wel hebben gepast omdat het deurtje dan voorbij de trapleuning open kon, nu zat het ertegen waardoor het niet helemaal open kon. Ik had waarschijnlijk een ander hekje moeten kiezen.

  • +Stevig hekje
 • 5 / 5
  Gepost door: Susan Hendriks op 4 September 2023

  Helemaal top!

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking