Traphek voor Traplift

flexm-traphekje-voor-bij-traplift

traphekje voor bij traplift

Ervaring met traphek in combinatie met een traplift. Wanneer straks een kind rondkruipt/loopt dan wil je wel graag een traphekje voor de veiligheid. Het is wel belangrijk dat het traphekje past in de ruimte waar ook de traplift staat. Soms is de gang of de overloop zo klein of smal dat hier geen enkel traphekje bij kan. Maar wanneer er wel ruimte is, is een traphekje wat uit losse delen bestaat een uitkomt. Let wel dit hekje heeft een drempeltje. Maar dat is nodig voor de stevigheid en de stabiliteit.

Wij lezen wel eens dat trapliftleverancier de standaard traphekje weghalen. Maar dat is met dit systeem traphek niet nodig. De muurbevestigingen kunnen gemakkelijk los gemaakt worden. zodat het hekje in zijn totaliteit van de muur gehaald wordt. Dan blijft alleen de strip met de schroefje aan de muur hangen.

Kort samengevat: De trap en traplift te beveiligen een soort cirkel van traphekjes rond de trap...

Hi Marieke,

Vorige week hebben we telefonisch contact gehad over een traphekje ivm onze traplift voor onze oudste zoon ( 4 jaar, jongste 1 jaar ) en hebben we het traphekje besteld.
Bij deze -zoals beloofd- de voor en na foto's. Onwijs bedankt voor de tips! Simply briljant om met afplaktape het hekje te passen!

Ik heb jullie getipt aan het team van ergotherapeuten van Reade Amsterdam. Ik hoop op nieuwe klanten voor jullie. Jullie service en vriendelijkheid maken jullie uitmuntend in je vak!

Nog 1 tip, als het mogelijk is zou ik een duidelijke google search link maken naar jullie site voor 'traphekje voor bij traplift'. Ik denk dat meer mensen daar op zoeken en het zou super zijn als jullie hen hierin kunnen helpen :)

Succes!
Groetjes,
Hilde Sikkema