BabyDan Premier

BabyDan Premier Klemhekje is een ideaal hekje dat helemaal is aan te passen aan jouw wensen. Een klemhekje is een traphekje zonder boren. 

Ook als je twijfelt met de afmetingen van de trap of deur. Je meet de ruimte tussen de plinten. Daar baseer je de maatvoering op.

Is de ruimte tussen de muren breder?
Dan gebruik je als opvulling voor de muren een wallsaver. Meestal is het maar een paar centimeters die je te kort komt.

BabyDan Premier Gate heeft verschillende afmetingen. Je kunt het uitbreiden met extra spijlen. Nu is er nog een extra mogelijkheid om aan te geven waar je precies de spijlen wilt hebben. Alles aan 1 kant of verdelen aan weerszijde. Het klemhek is geschikt voor openingen van 73 - 119,3 cm en wordt eenvoudig bevestigd.

BabyDan Premier Klemhekje is een multifunctioneel hekje waarvoor handige accessoires verkrijgbaar o.a wallsaver, Y-stukken en drempel. Zodat je het klemhekje volledig aan kunt passen aan jouw wensen. Het hekje wordt bevestigd door middel van klembevestiging, om te klemmen is het babydan Premier Klemhekje is voorzien van een drempel. Het BabyDan Premier Klemhekje is eenvoudig met één hand te openen en is geschikt voor openingen van 73 - 119,3 cm.

Pluspunten
Eenvoudige bevestiging
Bijpassende accessoires verkrijgbaar…

Eigenschappen- Geschikt voor openingen van 73 - 119,3 cm- Verlengstuk en drempel los verkrijgbaar- Klemhek, dus eenvoudige bevestiging- Benodigde schroeven worden meegeleverd- Met één hand te openen
 
 

Premier

De PREMIER KLEMHEKJES van BabyDan: Een oersterk, veilig klemhekje dat wordt geproduceerd in 7 verschillende breedte maten.  Daarnaast zijn er allerlei losse uitbreidingen dit dit hekje eigenlijk tot het meest complete klemhekje maken.( Bekijk welk formaat je nodig hebt. Neem de maat op tussen de muren op 75cm hoogte en op de vloer. Zoek daarna wat de JUISTE maat is.)
 
Klemhekje / Deurhekje kan NIET zweven of schuin tegen de muur staan. Daarom lees van te voren GOED de gebruiksaanwijzing. Of laat je informeren of een klemhekje wel geschikt is voor jullie trap.
 

Extra uitleg voor de Premier Upgrade.

Er zijn soms misverstanden over de premier klemhekjes, zowel bij de Premier Classic (EN1930:2000) als bij de Premier Next (EN1930:2011). Op de doos staat de basis uitvoering van de Premier is van 73 tot 79cm. Dat staat ook in meerdere talen op de doos. En dat terwijl je tot 93cm hebt besteld.

Hoe komt dat; De meeste landen ( te zien aan al de vreemde talen) gebruiken de goedkoopste basis versie. Een dergelijke smalle uitvoering (73 tot 79cm) is voor Nederland ongeschikt. In Nederland en België gebruikt men de Premier meestal voor een bredere opening. Zoals een deuropening (en die zijn ong. 85cm) Je komt dan met de smalle basis uitvoering te kort.

Daarom verkopen wij, al vanaf het begin, een UPGRADE versie van de Premier. Door de upgrade set kun je het hekje gebruiken tot 93cm! ( Kunt u zien aan de omschrijving op  het gedrukte etiket met barcode) In de UPGRADE versie zitten 2 extra spijlen los in de doos. (links en rechts van het traphekje) In het bruine doosje vind u alle losse onderdelen die nodig zijn voor de montage en OOK de onderdelen die nodig zijn voor de uitbreiding. Alles zit al in de grote doos traphekjes doos  ( Er is dus geen klein 2e doosje met een uitbreiding set).

Premier

Montage

Montage uitleg over massief metalen plaatje

Bekijk dit YouTube filmpje over de uitleg van hoe je de vaste uitbreiding ( de 5 of 10 spijlen ) in het deurhekje klemsysteem plaats met het massieve metalen plaatje wat onderin de dwarsbalk plaatst. Misschien is het niet helemaal duidelijk op de gebruiksaanwijzing met de tekeningen. Vandaar dit filmpje om het te verduidelijken. Zo krijg je een van de meest solide kamerbrede klemhekje.

BabyDan Premier Pressure Gate Klemhek

Hier is alvast een flimpje van het standaard hek. Het flimpje met de nieuwe panelen volgen nog.

We zijn die uitleg nog aan het maken. 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking