Bettacare Auto-Close

Bettacare Auto-Close Gates (Xtra Narrow)

De collectie rondom het aller smalste klemhekje.

Er zijn genoeg brede klemhekjes, maar  dit soort Extra Smalle Klemhekjes  ( tussen de 61 en 66cm) zijn een zeldzaamheid. En toch zijn er nog veel binnenstad woningen waar dit soort smalle trappen voorkomen. SafetyThings /Traphekjes.nl zijn tot dusver de enige die dit soort smalle traphekjes in de collectie heeft ,

PS. Dit is een ZELF SLUITEND HEKJE dat naar een kant opengaat!

Bettacare Auto-Close

Bettacare Advanced Auto-Close Gate is een sterk en stevig klemhek wat het wat je kan verlengen met 4 verschillende verlengstukken.

De opening van het deurtje van het auto-close klemhekje: Je hebt 2 handelingen. De werking van het deurtje van het klemhekje.

- Fase 1. Met je duim schuif je het lipje naar achteren. Zie foto 1 en 2.
- Fase 2. En dan til je het hele deurtje op. Zie foto 3 en 4.


Bettacare Child and Pet Safety Gates Standard EN1930:2011 Klemhekjes zijn vroeger ontwikkeld als deurhekjes maar worden nu ook gebruikt voor trappen en doorgangen. Klemhekjes worden tussen twee rechte muren geplaatst. En kunnen NIET het hoekje om of scheef geklemd worden. Door het naar buiten draaien van de schroeven zit het hekje KLEM VAST tussen de muren met een drempeltje aan de onderkant van het frame om zicht vast te klemmen en de stabiliteit. Vandaar de naam: KLEMHEKJES Het KLEMHEKJE ziet er altijd zo uit als het uit de verpakking komt: het staat in een lichte ‘V’-vorm. Dit zorgt voor de noodzakelijk spanning zodat het goed vastgeklemd wordt.

Bettacare Auto-Close Gate and Extensions 75-204cm

* Automatically closes and locks by itself, eliminating the danger of a gate left open. No need to turn and close the gate yourself.
* Patented new type of locking handwheel - Child-proof and can not be over tightened or work loose in use.
* Multiple extensions available. 7.2 cm, 14.4 cm, 36.0 cm and 79.2 cm Use to extend the gate width up to 204 cm.
* Easy to follow installation instructions.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking